Haberler

Gupse Özay İkinci Filmini Çekmeye Hazırlanıyor

Güncelleme:

'Deliha' isimli karakteri canlandırdığı filmi çok beğenilen başarılı oyuncu, yeni filminin senaryosu üzerinde çalıştığını müjdeledi.

'Deliha' isimli komedi filmiyle ün yapan Gupse Özay, önceki gün Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinin altını üstüne getirdi. Muhabirleri görünce şaşıran sempatik oyuncu ikinci filminin müjdesini verdi.

"KENDİME OFİS YAPACAĞIM"

Kendine ofis mobilyaları bakmak için gelen Gupse Özay, mağazaların bulunduğu katları incelerken görüntülendi. Genç oyuncu bir anda panikleyerek, 'Kendime bir ofis yapacağım, senaryo yazmak ve işlerim için. O yüzden masa, sandalye gibi ofis mobilyaları satan bir mağaza arıyorum.' dedi.

EVDE ÇALIŞMAK ZOR

Muzip halleriyle objektiflere poz veren Gupse Özay, 'Deliha 2 için senaryo çalışıyorum. Ama evde zor oluyor, yok kalk uyan, kahve, tv derken çalışmak zor. O yüzden bir ofis tutacağım ve onun için masa, mobilya bakıyorum. İnşallah böylelikle farklı senaryolar ve projelerde çıkacak' dedi.

'Deliha' karakteriyle sevilen Gupse Özay neşeli ve şen halleriyle verdiği pozlarla hayranlarının ilgi odağı oldu.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gupse Özay Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

gs:

allah aşkına bu kadını seven var mı ya

7
14
yanıtYanıtla
holy wombat:

gubre gibi bu nasil isim tovbe tovbe

5
8
yanıtYanıtla
mucks Mobil-ANDROID:

YA BEĞENMESEKTE YAPACAK BİŞEY YOK .YÖNETMENİN BİRİNE BİGECE MİSAFİR OLUYOR 5 SENE GARANTİ İŞ İMKANI BU SANAT DÜNYASI NORMAL ))))))))

2
9
yanıtYanıtla
DENİZ:

Deliha, çok berbat bir filmdi gubse ya kendini geliştir ya da hiç film çekme ! Abartılan reklamla gittiğim filminde hem zamanım gitti hem de param. . .

8
2
yanıtYanıtla
mervemobilWeb@haberler.com:

Abuk subuk konuşarak kazanıyor ağzında kob var gibi

7
2
yanıtYanıtla
SevdamobilWeb@haberler.com:

Cok begeniyorum

6
3
yanıtYanıtla
tarikMobil-ANDROID:

evlat olsa nüfus kağıdı cikartmam

5
3
yanıtYanıtla
Ayla aylaMobil-ANDROID:

Insan ya herkes gıbı basarilar ...

5
1
yanıtYanıtla
Ay:

Başroldeki çocuğa yazık olmuş :)

4
2
yanıtYanıtla
emin:

bacaklar sütun gibi maşallah. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title