Haberler

Şarkıcı Doğuş, kozmetik sektörüne adım attı: Markama güveniyorum

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Doğuş, kozmetik sektörüne adım attığını duyurdu. Markasına güvendiğini belirten Doğuş, "Kadın erkek parfümümüz çıkıyor. Kozmetikte ses getireceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Doğuş, kozmetik sektörüne adım attı. Sanatçı, kendi adını taşıyan 'Doğuş' markasının tanıtım çekimlerinin yapıldığı Kağıthane Art Yapım'da gazetecileri ağırladı.

"KOZMETİKTE SES GETİRECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Markasına güvendiğini belirterek sözlerine başlayan Doğuş, "6 aydır bu proje var. Yabancı bir firma ile kendi markamız olan Daxx Cosmetic ile çalışıyoruz. Kadın erkek parfümümüz çıkıyor. Kozmetikte ses getireceğimize inanıyorum. Çünkü çok kaliteli ürünler çıkardığımıza inanıyorum. Kolonyamızda E vitamini var. Parfümle kolonyalarımız var. Gece gündüz kremimiz var." diye konuştu.

Şarkıcı Doğuş, kozmetik sektörüne adım attı

"YAPTIĞIM HER İŞ İLE GURUR DUYUYORUM"

Şarkıcılıktan önce birçok meslekte çalıştığını ifade eden Doğuş, "Daha önce işportacılık yaptım. Ayakkabı boyacılığı yaptım. İnşaatta çalıştım. Simit, su, poşet sattım. Bunlarla gocunacak bir şeyim yok. Yaptığım her iş ile gurur duyuyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kağıthane Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (43)

bilo:

iyi adamdır. çok sıkıntılar çekmiş bir vatan evladıdır yolu bahtı açık olsun

33
8
yanıtYanıtla
Gülseren Topuz:

Her Önüne Gelen PARFÜM Çıkarıyor , Çok mu Kokuyoruz .!. ECE GÜRSEL DE BU İŞ PEŞİNDEYDİ . ŞARKICI KENDİ NİN ÜRÜNLERİ PİYASADA , ACABA Satılıyormu .?. Boş İŞLER .

19
12
yanıtYanıtla
Ece Gürsel:

Tamam

yanıt1
yanıt0
ahmet demir:

Gülseren Topuz diye yazılıyor Kıskanan Topuz diye okunuyor beyler.

yanıt4
yanıt6
Yorumcuu:

Gülseren hakli

yanıt0
yanıt1
Buda Peşte:

En boşu sensin Güloseremeyen

yanıt0
yanıt1
yarcan:

doğuş hoş oğlan olmuş. . .

19
1
yanıtYanıtla
Muhalif:

Ekmegini helaliyle kazaniyor helal olsun..baskasi gibi haram yemiyor

12
1
yanıtYanıtla
f:

BENCE ESTETİK ALONU AÇIP KENDİNDE DENEMİŞSİN BU NE AYOL SOĞUDUM RESMEN

10
2
yanıtYanıtla
T:

Hırsızlık yapma yeter

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title