Haberler

'Buzda Dans' Ekibi Mıo'da Eğlendi

Yaz Sezonunu Türkbükü'nde Başarıyla Kapatan ve Yeni Şubesi Levent'te Eski Gatto'nun Yerine Açılan Mıo Prıvate Club'ta, 'Buzda Dans' Yarışmacıları Sabahın İlk Işıklarına Kadar Eğlendiler.

YAZ SEZONUNU TÜRKBÜKÜ'NDE BAŞARIYLA KAPATAN VE YENİ ŞUBESİ LEVENT'TE ESKİ GATTO'NUN YERİNE AÇILAN MIO PRIVATE CLUB'TA, 'BUZDA DANS' YARIŞMACILARI SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR EĞLENDİLER.

Yarışma stresini ve haftanın yorgunluğunu Mio'da atan 'Buzda Dans' ekibi mekana hayran kaldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen ünlüler, keyifli bir gecce geçirdiklerini ve haftaya daha moralli bir şekilde başlayacaklarını belirttiler.

Mio Hakkında…

Mio'nun işletmecisi Ali Öksüz ve deneyimli ekibi kış için hayli iddialı. Levent'te bulunan Mio, apayrı bir konsept ve yenilenen dekorasyonu ile 'Mio Private' olarak müdavimlerinin yeniden hizmetinde.

Eğlence anlayışını daha kaliteli hale getiren ve hedef kitlesi A+ müşteri olan Mio Private, dünya standartlarında bir eğlenceyi hedefliyor.

Mekanın dekorasyonu BRN mimarlık'tan Baran Uyan'a ait. Uyan, Mio'yu batılı anlamda 'Kitch' denilen stilde dekore etmiş. Yani mekanda çağdaş mimariyle oryantal öğeler buluşuyor. Olabildiğince Osmanlı tarzı ve modern öğeler birleştirilmiş.450 kişilik mekanın dördü VIP olmak üzere 11 oturma grubu var. King locası ise tam manasıyla krallara layık.

Haftanın her akşamı hizmet vermekte olan Mio Private Club, Çarşamba geceleri ünlü sanatçıların da eşlik ettiği "Karaoke Stars" ile eğlenmek ve kendini yıldız gibi hissetmek isteyen herkesi bekliyor. Perşembe ise birbirinden ünlü sanatçılarla canlı performans gecceleri düzenlenilecek. Cuma günleri sürpriz Dj ve showlarla Private Party Night, Cumartesi günleri, Dj Ozan ve Türkiye'de yeni bir trend başlatacak olan Mio Girls eşliğinde Club Night konsepti olacak. Pazar günleri tüm haftanın yorgunluğunu atabileceğiniz, evinizdeki konforu yaşayabileceğiniz ve başka hiçbir yerde bulamayacağınız çok özel mönüsüyle Mio'da Brunch keyfini kaçırmak istemeyeceksiniz.

Ayrıca yemekli, kokteyl ya da bar olarak özel günlerinizi, iş toplantılarınızı, davetlerinizi unutulmaz kılmak isterseniz; Mio Private tam size göre...

Adres : Beyaz Karanfil Sk. No:7 3. Levent / İstanbul

Tel : (0212) 283 88 98

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title