Haberler

Bikinili pozunu paylaşan 59 yaşındaki Aydan Şener, fiziğiyle göz kamaştırdı

Güncelleme:

Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle yıllara meydan okuyan 59 yaşındaki usta oyuncu Aydan Şener, sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaştı. Şener'in fiziğini gören birçok sosyal medya kullanıcısı, paylaşıma yorum ve beğeni yağdırdı.

Çalıkuşu, Fatih Harbiye gibi yapımlarda oynayan ve başarılarıyla bir döneme damga vuran 59 yaşındaki Aydan Şener, yıllar geçmesine rağmen güzelliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Şener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

FİZİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Türkiye'nin unutulmaz kadın oyuncuları arasında yer alan Aydan Şener, renkli bikinisi ve turuncu kimonusu ile kamera karşısına geçti. 59 yaşında olmasına rağmen kusursuz fiziğiyle genç kızlara taş çıkartan Şener'in paylaşımına nazar boncuğu emojileri ve "41 kere maşallah" yorumları yağdı.

İşte Aydan Şener'in bikinili pozu:

Bikinili pozunu paylaşan 59 yaşındaki Aydan Şener, fiziğiyle göz kamaştırdı

Bikinili pozunu paylaşan 59 yaşındaki Aydan Şener, fiziğiyle göz kamaştırdı

Bikinili pozunu paylaşan 59 yaşındaki Aydan Şener, fiziğiyle göz kamaştırdı

Bikinili pozunu paylaşan 59 yaşındaki Aydan Şener, fiziğiyle göz kamaştırdı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Aydan Şener Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (6)

Mikail arman:

Vücudu fiziği çok güzel ve genç olsa ne farkeder ! 59 yaşında kasıklarına kadar soyunarak bikini giymenin verdiği mesaj nedir ? Bahçendeki karpuzunu,şeftali ve püsküllü mısırınıda gösterseydin Aydan hanım.Unutmaki er veya geç tüm güzellikler geçicidir.

87
86
yanıtYanıtla
Altarın Oğlu Tarkan:

Mikail keşke sen de orta doğu çöllerinde kalsaydın.

yanıt74
yanıt41
Hamit Gündoğdu:

Boş laf değilmiş. Allah özene bozene yaratmış derler. Bu da öyle bir özel imalat. Sevdiğim bir sanatçıdır.

40
17
yanıtYanıtla
Veysel :

Sende toprak olacaksın toprak!

2
4
yanıtYanıtla
ismail bey :

Tatar kökenli, o yüzden güzelliğini devam ettiriyor. Ama bu yaştan sonra biraz daha hanım hanımcık olsa, ibadetine başlasa, biraz ahirete hazırlansa daha iyi olur..

3
2
yanıtYanıtla
Gülden Varan:

Yaşı 59 ama hiç göstermiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title