Haberler

Bergüzar Korel: Adam Olmak Zor Erkek Olmak Kolay

Güncelleme:

Güzel oyuncu, kadına yönelik şiddeti eleştirerek, şiddete eğilimli erkeklerin adam olmakla erkek olmak arasındaki farkı anlaması gerektiğini söyledi.

Bergüzar Korel özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Kadınlara uygulanan şiddetin hiçbir açıklaması olamayacağını söyleyen Korel, şiddete eğilimli erkeklerin erkeklik ve adamlık arasındaki farkı anlaması gerektiğini söyledi..

"TOKADIN BİLE ÖZRÜ OLAMAZ"

"Belki kadınların bu kadar güçlü ve cesaretli olması hazmedilemiyor. Çünkü bir kadına 'Sen yaparsın' denildiğinde kadın üstesinden geliyor. Bir güç savaşı var ortada. Sadece kadına değil insana, hayvana, kısacası nefes alan hiçbir canlıya şiddetin bir açıklaması olamaz. Çocuklara yapılan şiddet beni çıldırtıyor. Bunun ciddi psikolojik bir sorun, acizlik, güçsüzlük olduğunu düşünüyorum. Küçücük bir tokadın bile bir özrü olamaz. Özellikle çocuklara yapılan şiddetin de bilincinde olunmasını istiyorum. Pedofili diye de bir gerçek var. Bu suçu işleyenlerin en ağır şekilde cezalandırılmaları için gerekli yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğini düşünüyorum.

"KADINLAR SUSMASINLAR"

Hâlâ pedofili kelimesinin anlamını bilmeyen pek çok insan var. Kadınlara sesleniyorum, sindirilmesinler. Hemen diyecekler ki: "Ohh Bergüzar senin tuzun kuru, çalışıyorsun; istediğin her şeyi yapabilecek ekonomik özgürlüğe sahipsin." Hiçbirimiz o kadar güçlü değiliz. Lütfen susmasınlar.

"ERKEKLİK KOLAY, ADAM OLMAK ZOR"

Her şey konuşarak çözülebilir. Şiddet eğilimi olan erkekler, erkeklik ve adamlık arasındaki farkı anlasınlar. Adam olmak zor, erkek olmak çok kolay."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bergüzar Korel Magazin Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500

Yorumlar (15)

anti feministmobilWeb@haberler.com:

Kadina şiddet mesaji veriyor. Erkeğe hakaret ediyor. Bu erkeğe şiddet değilmi dir.erkege siddetten saymıyorlar.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Bu dunya da sadece kadın yaşıyor zannediyor dusuncesiz

1
11
yanıtYanıtla
gebze:

sokakta tacize mi uğradın, yoksa karından dayak mı yedin? bu ne saçma bir yorum

yanıt7
yanıt0
guzelmobilWeb@haberler.com:

Oğluda ayni kendisi cok benziyor o gezici babayada hiç benzemiyor

5
3
yanıtYanıtla
dilamobilWeb@haberler.com:

Çok güzel konuşmuş bergüzar hanım Helal olsun

5
2
yanıtYanıtla
trmobilWeb@haberler.com:

Kocana söyle sen onu...imirzaliogluyla öpüşürken rahatsiz olmamis belliki

4
3
yanıtYanıtla
AdanaliMobil-IOS:

Ileri goruslu bunlar tutan tuttugunu tuttugu yerde yapistiriyor cikmis akil veriyor aklinu kedine sakla

1
4
yanıtYanıtla
HakliMobil-IOS:

Aynen katiliyorum

4
1
yanıtYanıtla
alp:

bunun sıfatı bu ülkede nedir hala anlam veremedim millet vekillerinden cok konusu yo sen millete adap dersi vere bilmek için önce kendin birdefa adaplı olacaksın adaplı bile olsan senin sanatçı olman millete ulu ortada pervazsızca konuşmanı gerktirmez kendini bilmez terbiyesiz

1
3
yanıtYanıtla
bahar:

asıl şiddeti sen ve senin gibileri ayklandırıyor erkekler size baka baka terbiyeleri bozuluyor

3
0
yanıtYanıtla
lara fabian:

yüzümü göremezsiniz ama ben de ona benziyorum . . yüzüm aynı onun gibi. sosyal app diye birsite var siz orada hangi ünlüsün testine girin . . neyse bergüzer hanım doğru söylemiş . ALLAH erkekler fazla güz verdi ama niye olduğunu bir düşünün lütfen erkekler. .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title