Haberler

Bade İşçil Makyajsız da Çok Beğenildi

Güncelleme:

Oğlu Azur'u geçtiğimiz aylarda dünyaya getiren Bade İşcil, önceki gün makyajsız ve oldukça sade bir halde objektiflere yakalandı.

Oğlu Azur'u geçen aylarda dünyaya getiren Bade İşcil, önceki gün makyajsız ve oldukça sade bir halde alışveriş yaptı.

"DİZİ TEKLİFLERİNİ GERİ ÇEVİRİYORUM"

Menajer Gaye Sökmen'le anlaşma yapan İşcil, "Dizi teklifleri var. Ancak geri çeviriyorum. Reklam gibi part time işler arıyorum. Dizi çalışma saatleri çok uzun, çocuğumdan uzun süre ayrı kalmak istemiyorum. Bakalım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bade İşçil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (23)

MAKYÖZ:

Hastaya benziyo yok yok ölüye daha çok benziyo.

10
15
yanıtYanıtla
RotterdamMobil-IOS:

Yaw bukadar fark olurmu ya korktum vallah

10
9
yanıtYanıtla
deniz özde:

aferin kız sana. . çocuğuna zaman ayır ;)

16
2
yanıtYanıtla
lize:

ALLAH ın verdiği neyinize yetmiyor da estetik yaptırıyorsunuz. . . .

13
4
yanıtYanıtla
yorumcu:

kabul edin güzel kadın.

13
2
yanıtYanıtla
ş.mmobilWeb@haberler.com:

Makyajsızda güzel sadece sönük ama kurumu güzel kadının

7
5
yanıtYanıtla
müzeyyen abla:

türkiyede sayılı doğal güzelliklerden, piyasadakiler gibi estetik faciası değil, avrupayi bi görünüşü var arkadaş kadın güzel maşallah

10
1
yanıtYanıtla
der:

bu da estetikli :)

yanıt1
yanıt0
nebahat abla:

estetik bile olsa sırıtmıyor kadına yakışıyor, diğerleri gibi emanet durmuyor

yanıt1
yanıt0
nebahat abla:

şu anda özenerek izlediğim tek kadın, birde yeşilcam döneminden gülşen bubikoğlunu beğeniyorum

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title