Haberler

Arda Kural'ın Hastalığının Sebebi Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Kural'ın yakın arkadaşının iddialarına göre Arda Kural'ı bu hale getiren sebep annesiydi. Eski oyuncu, herkesle iyi anlaşıyor ancak annesiyle sürekli tartışıyordu.

Söylemezsem Olmaz programında şizofreni tedavisi gördükten sonra evine dönen ancak annesiyle yaşadığı sorunlardan dolayı Büyükçekmece'deki evinin yakınlarındaki bir plajda yaşamaya karar vererek tüm Türkiye'nin içini burkan eski dizi oyuncusu Arda Kural konuşuldu.

ARDA'YI ANNESİ BU HALE GETİRMİŞ

Söylemezsem Olmaz ekibinin Arda Kural'ın yaşadığı yeri ziyaret etmesiyle gerçekler gün yüzüne çıktı. Arda Kural'ın yakın arkadaşının annesinin iddialarına göre Arda Kural'ı bu hale getiren sebep annesiydi. Arda Kural herkesle iyi anlaşıyor ancak annesiyle sürekli tartışıyordu. Arda Kural yaşadığı plajdaki çakıl taşlarını toplayarak bir kuyumcuya götürüp değerli taş diye satmaya çalışmıştı.

KİMSE ARDA'YA YARDIM ETMEMİŞ

Tüm bu iddialar Söylemezsem Olmaz stüdyosu yorumcuları tarafından tartışılırken, Söylemezsem Olmaz programı yorumcularının anlattıklarına göre Arda Kural'ın annesi bir gece kulübünde çalışıyordu. İçeriden nakit avans alan anne Kural borcunu ödeyemeyince Arda Kural devreye girerek o dönemde tanıdığı yapımcılardan yardım istedi. Kimse Arda Kural'a yardım eli uzatmayınca Arda Kural'ın psikolojisi bozuldu ve bu hale geldi. Geçtiğimiz günlerde Arda Kural'ın yanına gelen eski bir arkadaşı onu hastaneye götürmeye ikna etmiş ve tedavisini başlatmıştı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Büyükçekmece Arda Kural Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (47)

UMUT:

HİÇ KİMSE SERVETİNE GÜZELLİĞİNE GÜVENMESİN HEPSİ GELİP GEÇİCİ NE OLACAM DİYİP İNSAN HADDİ AŞMAMALI ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN YAZIK HER KİM OLURSA OLSUN İNSAN ÜZÜLÜYOR ELBETTE BU GÜN ONA YARIN BİZE OLABİLİR. . .

36
2
yanıtYanıtla
sinem:

eee o kadar para kazan gez eylen alla bi yerden bi hastalık verir dişlerini fırcalamassan ne olur cürür haram yerse bi vucud ne olur hastalanır

8
28
yanıtYanıtla
aysima:

ALLAH YARDIMCIN OLSUN

35
1
yanıtYanıtla
yakısıklımemur:

hasta felan değil sapasağlam. ama hastalıktan sıkıntıdan daha büyük sorunu var şaşkın vaziyette şuan dünyada yaşiyor. çok kötü bişey allah düşürmesin bu hale kimseyi. ne bir dostu var nede bir yardımcısı. allaha sığınmalı

32
2
yanıtYanıtla
ankara:

bunca sıkıntının yaşandığı ülkede yapılan habere bak. . .

11
22
yanıtYanıtla
insan:

Yazık ... yardım edilmeli

28
0
yanıtYanıtla
PALULU:

Varlıktan yokluğa düşmek çok zor bir durum Allah yardımcısı olsun.

23
4
yanıtYanıtla
Cnr:

Vücuda etki eden dozajda antidepresan ilaç hangisi ise doktor kontrolünde bulunmalı 6 ay hiç mg azaltmadan içilmeli sonra 3 ay yarıya düşürmeli sonra 3 ay onunda yarısı bir yılda mg azaltarak endüşük mg gelinmeli farklı farklı ilaçlar adamı bitiriyor rexapin olabilir. Sabırla en az iki hafta kullanılmalı hemen tesir etmedi diye ilaç değiştirmemeli bir yıl düzenli kullanımı hastalığı %70 -80 düzeltiyor sonrası kişiye kalmış erken yatmak lazım en az 8 saat uyumak lazım alkol uyuşturucu sigara tetikliyor bu tür hastalıkları her şeyi kafaya takmamak lazım vs

25
1
yanıtYanıtla
O.D.U.N Adam:

Tek gerçeği söylüyorum; şeytanla anlaşman yokken bu kadar bekar erkeğin arasında öyle güzel kızlarla gezersen, adaletin sahibi sana bekarlık dersi verir mi? Verir dostum. Ya Allah''la sözleşmen olacak, ya da iblisle. . .

4
20
yanıtYanıtla
güçlü:

güçlü ol moral ne yapsan kendine olur bak çevrene gamsız ol sonra işine dön

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title