Haberler

Acun Ilıcalı'nın Ev Aldığı İddia Edilen Deren Talu'dan İlk Açıklama: Çok Kızgınım

Güncelleme:

Şeyma Subaşı'dan boşanan Acun Ilıcalı'nın ev aldığı iddia edilen Deren Talu, haberlere ateş püskürdü. Talu, iddialarla ilgili, " Çok kızgınım, yasal haklarım için adalete başvuracağım" açıklamasını yaptı.

Şeyma Subaşı ile 9 yıllık birlikteliğini bitiren Acun Ilıcalı'nın,Londra'da ev aldığı iddia edilen Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, sosyal medya hesabı üzerinden haberlere ateş püskürdü. Talu, hakkında bu iddiaları çıkaranlarla ilgili "Çok şaşkınım, kızgınım. Yasal haklarımızı kullanarak adalete başvuracağız" açıklamasını yaptı.

İşte Deren Talu'nun açıklaması;

"Çok şaşkınım kırgıon ve kızgınım Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır, Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra'ya en son 13 yaşımda ailemle gittim. İddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir. Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz."

Acun Ilıcalı'nın Ev Aldığı İddia Edilen Deren Talu'dan İlk Açıklama: Çok Kızgınım

Acun Ilıcalı'nın Ev Aldığı İddia Edilen Deren Talu'dan İlk Açıklama: Çok Kızgınım

Öte yandan Defne Samyeli'den de iddialarla ilgili açıklama geldi. Samyeli, "Yine dedikodu, yine iftira, yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik! Ne ilişkisi, ne Londra'sı, ne evi? Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren'in adını karıştırmaya çalıştıkları tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler, mutlaka bedelini öderler."

Acun Ilıcalı'nın Ev Aldığı İddia Edilen Deren Talu'dan İlk Açıklama: Çok Kızgınım

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
500

Yorumlar (42)

Realist:

Hadi hadi boş yapmayın, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

33
2
yanıtYanıtla
12345:

acun 28 ine kadar tutuyor sonra terhis ediyor kim olursa :)sırada kim varsa artık

13
1
yanıtYanıtla
raco:

böyle dersin iki gün sonra sabaha karşı acunun evinden çıkarken kameralara yakalanırsınız:))

13
0
yanıtYanıtla
filo:

VALLA DEREN TALU MUDUR NEDİR HER KİMSE HİÇ HOŞ BİR BAYAN DEĞİL BENCE. ŞEYMA HARİKAYDI. . . . . . . . . .

2
8
yanıtYanıtla
BİLO:

TAZELİK NEDİR BİLİRMİSİN SEN FİLOCAN???

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

arkadaş bu ülke bugün helikopter kazasında 4 evladını şehit verdi ama acunun özel hayatı kadar konuşulmadı bütün işimiz acun oldu yazıklar olsun

8
1
yanıtYanıtla
Burak:

Yarı çıplak gezecek kadar insanlığını kaybetmiş varlıklardan her şey beklenir. Bakmayın duygu sömürülerine, ateş olmayan yerden duman çıkmaz

6
3
yanıtYanıtla
kara kartal:

Bu durumda Cem Yılmaz Acunun kayın pederi mi oluyor

7
1
yanıtYanıtla
.:

sen degilmısın cemın evnden cıkan ? o kadar yalanladın ? sonuc noldu brlktesınız . .

5
3
yanıtYanıtla
E:

SU ANKI HAYATTA HER SEY OLABILIR PARA SZ KONUSU OLUNCA

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title