Haberler

2012 Baharının Trendleri Neşe Saçıyor

Bahar, trendleriyle birlikte geliyor! Bu hafta sizler için; almazsanız, denemezseniz, gitmezseniz çıldıracağınız en moda şeyleri yazıyorum.

Bahar, trendleriyle birlikte geliyor! Bu hafta sizler için; almazsanız, denemezseniz, gitmezseniz çıldıracağınız en moda şeyleri yazıyorum... Hazırsanız bağlayın kemerlerinizi!

Giambattista Valli'nin tasarımcısı Burak Uyan'ın takip edilmesi gereken ayakkabı tasarımları var.

Bir parfüm çılgınlığıdır gidiyor. Kişiye özel parfümler, değişik kolonya butikleri derken az bulunur parfümlerin de pek 'in' olduğu unutulmamalı. Mesela Bond marka parfümün değişik kokuları var. Harvey Nichols'ta bulabilirsiniz.

KİŞİYE ÖZEL AYAKKABI

Prada komşum olur; her gün önünden en az iki kere geçiyorum yani. Bu sezon favorim ise komple platform pabuçlar. Onlar bana bakıyor, ben onlara...

Zara'nın tayt skinny jean'lerinden alın derim. Tabii zayıfsanız ama gerçekten zayıf!

Butigo kişiye özel ayyakabı sitesi... Siz de benim gibi ayağınıza tam uyan ayakkabı bulmakta zorlanıyorsanız, çözüm bu site olabilir.

Tods'un renkli loafer'larından almazsanız, eksik kalırsınız. Ben somon renklisine vuruldum.

Parmaklarda yüzük artık 'out'! Parmak boğumlarına takılan yüzüklere yeni alışmıştık ki, şimdi de tırnak yüzükleri moda oldu.

"Markadan sıkıldım, istemiyorum" diyorum ama Celine'in renkli büyük çantaları da tam yemin bozduracak cinsten...

TEK YATIRIMIM TİŞÖRTEDİR

Benim yaz-kış tek yatırımım, tişörtedir. Bir yerde kesimi güzel tişört gördüm mü; dayanamam, alırım. Yeni takıntım ise Rag & Bone tişörtler...

Lomography Galeri mağazası Tünel'de açıldı. Lomography meraklılarına duyurulur...

Victoria's Secret kozmetik ürünlerine uyumlu iç çamaşırları hediye almak pek 'in'.

Fred Perry'nin yeni koleksiyonu şahane. Bir göz atın derim.

Çocuklar için 'e-kitap'ı; çok özel hikayeler ve çizimlerle iPad üzerinden sunan bemaddy diye bir aplikasyon var. Bu uygulama çocuklar için olsa da, benim çok hoşuma gitti; çok güzel hikayeler var çünkü.

FOMO olmak çok 'in'! Fomo ne demek? 'Fear Of Missing Out'; yani bir şeyleri kaçırmak, dışında kalmak demek. Yani kısacası; Facebook, Twitter ve Foursquare gibi popüler sosyal ağlardan uzak kalmamak 'in'.

HER TEN RENGİNE UYGUN

Nars'ın yeni renkli nemlendiricisi Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF 30; cildi homojen bir şekilde kapatıyor ve cilde doğal bir görünüm veriyor. Sarı bazlı olduğu için her ten rengiyle uyumlu bir ürün.

Clinique'in Even Better Concealer'ı, göz altındaki koyu rengi kapatıyor ve göz altına aydınlık veriyor. En önemlisi de kırışıklıkların içine girmiyor!

Dior'un ilkbahar koleksiyonundaki mor ve yeşil ojeler çok güzel. Biri ellere, biri ayaklara sürülebilir. Hatta karıştırılarak mix & match de yapılabilir.

Toms çılğınlığı devam ediyor! Bu sezonun gözde olanları ise dantel Toms'lar. Bu zarif modelleri Blender mağazasında bulabilirsiniz.

La Mer'in Reparative Body Lotion vücut losyonu, cilde muhteşem bir ışıltı veriyor. Yazın güneş sonrası hem vücudu nemlendirmek, hem de geceye seksi bir giriş yapmak için ideal... Ayrıca yaşlanma karşıtı içeriklere de sahip.

Guerlain Noir G rimel; mükemmel bir ürün. Aslında sadece tasarımı ve çantada daha az yer tutacağı için bile alınır.

TülIN

Desenli pantolon tek başına bile çok şık bir parça; bir de zayıf gösteriyor, bir de görüntüye hareket katıyor, bir de IN.

TülOUT

Fırıltı, pırıltı OUT. Yani ne kat kat fırfırlı giyin, ne de pullu. Çünkü her ikisi de out.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Harvey Nichols Prada Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title