Haberler

Maçın Ardından

"Çok hafif bir golden mağlup olduk" dedi.

Kayserispor teknik direktörü Şota Arveledze,

"Çok hafif bir golden mağlup olduk" dedi.

Şota, Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, karşılaşma boyunca takım olarak iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirtti.

Galip gelerek taraftara çifte bayram yaşatmayı istedikleri ancak bunu gerçekleştiremediklerini vurgulayan Şota, şunları kaydetti:

"Lige evimizde oynadığımız bir maçta 3 puan alarak başlamak istiyorduk. Son dakikaya kadar uğraştık ama maalesef olmadı. Maça baktığımızda bir net pozisyon bile vermedik. Bursaspor birkaç tane kontratak yakaladı. Maçta iyi mücadele ortaya koyduk. Üzgünüz, çok hafif bir golden mağlup olduk. İlk maçımızda oyuncularımızın son durumunu da görmüş olduk. Takım olarak 90 dakika boyunca iyi mücadele ortaya koyduk."

Takım olarak kazanmak için sahaya çıktıkları ancak başaramadıklarını ifade eden kaleci Ertuğrul ise "Biz maçın birici dakikasından doksanıncı dakikasına kadar iyi bir mücadele ortaya koyduk ama sonuca gidemedik. Eğer bir gol bulsaydık, maçın sonucu değişebilirdi. Kazanmak için her şeyi yaptık. Rakip takım kaliteli oyunculardan kurulu" diye konuştu.

-Bursaspor cephesi-

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam da sezona zorlu bir deplasmanda aldıkları üç puanla başladıkları için mutlu oldukları dile getirerek, şöyle devam etti:

"Sezona iyi başlamak birçok açıdan bizim için önemliydi. Her şeyden önemlisi bugün taraftarımız, camiamız bayram sevincini yaşıyor. Bugün takım savunmasını çok güzel yaptık. Bir pozisyon dışında çok net pozisyon vermedik. Alanı iyi daralttık, kapattık. Özellikle oyunun son yarım saatinde, rakibin risk aldığı dönemlerde, son paslarda başarılı olsaydık oyunu biraz daha erken koparabilirdik. Çok önemli bir deplasmanda çok iyi bir takıma karşı kazanmanın sevincini yaşayarak lige başlıyoruz. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Kayserispor'a da bundan sonraki karşılaşmalarda başarılar diliyorum."

Savunma oyuncusu Serdar Aziz ise karşılaşma boyunca baskılı bir oyun sergilediklerini ifade ederek, "Kayserispor deplasmanı, çok önemli bir deplasman. Kayserispor iyi bir ekip. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Bugün çok iyi mücadele ettik. Takım halinde iyi savunma yaptık. Böylesine zorlu bir deplasmanda üst düzey bir mücadeleyle oynadık. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bu maç Twente maçı öncesi moral oldu. Bu galibiyeti, bayram hediyesi olarak taraftarımıza armağan etmek istiyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Önal / Buğra Ersavaş - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Kayserispor Bursaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title