Haberler

Maçın Ardından

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa'nın Monaco takımıyla 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa'nın Monaco takımıyla 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Kocaman, İsviçre'nin Montrö kentinde Alpler Futbol Festivali Turnuvası kapsamında oynadıkları karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Karşılaşmanın ikinci yarısını iki bölüme ayırarak değerlendiren sarı-lacivertli teknik adam, "Oyuncu değişikliklerine kadar bariz üstünlük sağladılar. İlk bölümde daha çok hırpalandık, çok fazla üstümüze geldiler ancak oyuncu değişikliklerinden sonra daha enerjik bir takım sahaya çıktı. Rakibe daha çok baskı yapmaya başladık, gol gelince moral ve oyun ritmi de bize geçti. Galibiyeti kaçırdığımızı söyleyebilirim. Futbolun içindeki ilginçliklerden bir tanesiydi bu." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin beklenen seviyeye geldiğini söylemenin "aşırı iyimserlik" olacağını belirten Kocaman, takımın tam olarak hazır hale gelmesinin 1,5-2 ay sürebileceğini kaydetti.

Deneyimli teknik adam, Isla ve Eljif transferleriyle ilgili de "İki oyuncu daha aramıza katılacak, katkı sağlayacaklarını düşünüyoruz." ifadesini kullandı.

Stoch: "Bu akşam daha iyi bir skor da alabilirdik"

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, İsviçre'deki kamp dönemini iyi bir şekilde tamamladıklarını söyledi.

Monaco maçıyla ilgili "Bu akşam daha iyi bir skor da alabilirdik." diyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Umarım zorlu maçlar öncesinde kendimizi hazır duruma getirmişizdir. UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı bizi bekliyor, bu karşılaşmada hangi düzeye geldiğimizi göreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Attığı gol hakkında da konuşan Stoch, "Daha çok gol atabilirdim. Frikikten attığım golden daha net bir pozisyona girdim, bunu golle sonuçlandırmalıydım ama olmadı. Yüzde yüz mutluyum diyemem. Bu nedenle yüzde 50 mutluyum." diye konuştu.

Mehmet Topal: "Yoğun bir kamp dönemi geçirdik"

Sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Topal da antrenman ve maç temposu açısından yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini aktardı.

Mehmet Topal, sakatlığıyla ilgili olarak, "Çok ciddi bir durum yok. Olympique Marsilya maçında dizime darbe aldım ve ödem oluştu. Doktorumuz 2-3 gün dinlenmem gerektiğini söyledi. Bugün oynayabilirdim ama riske atmak istemedik." ifadelerini kullandı.

Alpler Futbol Festivali Turnuvası kapsamında oynadığı son hazırlık maçıyla İsviçre'deki kamp çalışmalarını tamamlayan Fenerbahçe, yarın Türkiye'ye dönecek.

Kaynak: AA / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe İsviçre Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title