Haberler

Lg'nin Yeni Serisi Note Olabilir!

Bu klasmanın lideri herhalde Note 4'dür .

Bu klasmanın lideri herhalde Note 4'dür . Note 4'e karşı kullanıcılarına farklı bir alternatif sunması amacıyla Apple İphone 6 Plus'u lanse etmiş ve baya sevilmişti. Şimdide bu seriye yeni bir alternatif LG'den geliyor diyebiliriz.

LG G4 sızıntılarında yepyeni özellikler sunması beklenirken Stylus Kalemle birlikte çıkması gündeme geldi. Fakat LG G4 ve G4 Note şeklinde iki seri çıkarma ihtimalide yaratıyor bu . Yani hepsinin bir telefonda olacağı daha kesin değil. Samsung Note ilk çıktığı zaman 10 milyon satış rakamını geçmişti. Note 4'ün ise 5 Milyon satış barajını geçtiği söyleniyor. Apple İphone 6 serisinde ise toplamda geçen dönem 74milyon, bu ilk çeyrekte ise 54 milyon sattığı resmi olarak aktarılmıştı. Yaklaşık olarak 35 Milyon İphone 6 Plus sattığını söyleyebiliriz ve Apple bu 6 Plus telefonu sayesinde Android sevmeyenler fakat büyük ekranlı telefon severleri kendi bünyesine katmıştı.

LG önümüzdeki ay G4'ü lanse edip Mayıs'ta satışa çıkarcağını söyleyebiliriz. Bakalım LG'den Note serisine bir rakip gelecek mi ve söylentiler doğru çıkacak mı ? Merakla bekliyoruz..

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Apple Lg Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title