Haberler

Kyk Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü ve il müdürlüğüne bağlı yurtlar arası erkek öğrencilerin katıldığı voleybol il turnuvası sona erdi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü ve il müdürlüğüne bağlı yurtlar arası erkek öğrencilerin katıldığı voleybol il turnuvası sona erdi.

09-11 Mart 2018 tarihleri arasında Kuşadası Uğur İnan Kapalı Spor Salonunda yapılan turnuvaya 6 Yurt Müdürlüğü katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda birinciliği Aydın Yurdu, ikinciliği Sultanhisar Yurdu, üçüncülüğü de Nazilli Yurdu elde etti. Nisan ayında yapılacak Türkiye finali grup elemelerine birinci olan Aydın Yurdu katılmaya hak kazandı

KYK İl Müdürü Feti Karsak, sporun çok önemli olduğunu ifade ederek, "Bedenen, ruhen insanı zinde tutan sporu tüm KYK yurtlarımızda aktif bir şekilde değerlendiriyoruz. Bizler Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü olarak yurtlarımızda barınan gençlerimizi devletine milletine bağlı, devletin bekasını, milletin birliğine her zaman saygı duyarak savunması doğrultusunda, gençlerimizin kendilerinin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak bakımından, onların milli manevi duygularını yükseltmek amacıyla barınma ve beslenmelerinin yanı sıra aynı zamanda da onlara eğitim yaptırıyoruz. Tabi sporun faydaları saymakla bitmez. Hepimiz biliyoruz; spor, vücudu, bedenen, zihnen, ruhen sağlam yapıyor ve sosyalleştiriyor, iletişimi arttırıyor, gençler hayatı öğreniyor, bu nitelikle gençlerimize faydalı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Voleybol il temsilcisi Ali Köylüoğlu ise "Böyle güzel bir organizasyonun ilimizde gerçekleştirilmiş olmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Üç gün boyunca birbirinden güzel ve centilmence maçlar izledik. Gençlerimizin voleybola olan ilgilerini ve sevgilerini gördüğümüz zaman bizler de ayrıca mutlu olduk. İlimizi grup müsabakalarında temsil edecek olan takımımıza başarılar dilerim. Grup müsabakalarından başarıyla ayrılarak Türkiye yarı-finallerine gideceklerine olan inancım tamdır" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yurtlar Kurumu Kuşadası Türkiye Aydın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title