Haberler

    Kurtarma derbisi: Fenerbahçe - Beşiktaş

    TÜRK futbolunun iki devi Fenerbahçe ile Beşiktaş, bu akşam Süper Lig'de kozlarını paylaşacak.

    TÜRK futbolunun iki devi Fenerbahçe ile Beşiktaş, bu akşam Süper Lig'de kozlarını paylaşacak. Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Ev sahibi sarı lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Victor Moses, Hasan Ali Kaldırım, Miha Zajc ve Sadık Çiftpınar ile Garry Rodrigues yok. Konuk takımda ise sakat olan Douglas ve Dorukhan Toköz forma giyemeyecek.

    KAYBEDEN TARAF YANAR!

    2019 yılının son derbisi niteliği taşıyan karşılaşma, iki takımın Süper Lig'deki iddiasının devamı açısından büyük önem taşıyor. 25 puanlı Fenerbahçe, 16. haftaya lider Demir Grup Sivasspor'un 8 puan gerisinde girerken, Beşiktaş ise 6 puan arkasında. Dolayısıyla beraberlik dahi iki ekibe yaramıyor.

    HOCALAR iÇiN ÇOK KRiTiK

    Futbolseverlerin heyecanla beklediği derbiyi kazanan takım zirve yarışındaki iddiasını güçlendirmekle kalmayıp, teknik direktörüne de rahat nefes aldıracak. Zira iki ekibin hocaları Ersun Yanal ve Abdullah Avcı, beklenmedik puanları nedeniyle büyük baskı altındalar. Özellikle de Yanal açısından durum kritik; olası bir mağlubiyet halinde tecrübeli teknik adamla yolların ayrılması ihtimali iyice artacak.

    KADIKÖY'DE F.BAHÇE FARKI

    Saha ve seyirci avantajına sahip Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı evindeki son 17 maçı yitirmedi. Sarı lacivertliler, 17 Nisan 2005'teki 4-3'lük lig mağlubiyetinin ardından siyah beyazlılar ile Kadıköy'de yaptığı 17 resmi karşılaşmada 1'i hükmen olmak üzere 10 kez kazandı, 7 kez de berabere kaldı.

    GOLLÜ GEÇER

    Fenerbahçe, bu sezon iç sahadaki 7 lig maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alırken, bu karşılaşmaların 6'sında gol yedi.

    FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ:  Altay, Isla, Serdar, Zanka, Dirar, Ozan, Emre, Gustavo, Kruse, Deniz, Muriç

    BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ: Karius, Gökhan, Vida, Roco, Rebocho, Elneny, Atiba, Diaby, Ljajic, Caner, Burak

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Ülker Stadı Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title