Haberler

Küre Dağları'nda Bisiklet Festivali

BARTIN ile Kastamonu arasında bulunan Küre Dağları Milli Parkı'nda düzenlenen Bartın Bisiklet Festivali, 3'üncü günde Uluyayla etabıyla devam etti.

BARTIN ile Kastamonu arasında bulunan Küre Dağları Milli Parkı'nda düzenlenen Bartın Bisiklet Festivali, 3'üncü günde Uluyayla etabıyla devam etti.

Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği'nin Ulus Belediyesi ve Küre Dağları Milli Park Müdürlüğü desteğinde bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği festival, 12 Ekim'de başladı. Festivale 31 ilden 200 bisikletçi katıldı. Festivalin başlangıcı perşembe günü kent merkezinde verildi. Festivalde bisikletçiler, sırasıyla Küre Dağları Milli Parkı bölgesinde bulunan Ulukaya Şelalesi, Drahna Vadisi, Köklü Köyü, Çerde Köyü etaplarını geçti. 3'üncü günde bisikletçiler, Uluyayla etabı için Ulus İlçesi'ndeki futbol sahasından hareket etti. 4 gün sürecek festivalde bisiklet tutkunları toplam  230 kilometre yol kat ederek, etapları tamamlamış olacak.

Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Artar, festivale yoğun katılımın olduğunu belirtti. Artar, şöyle dedi:

"Bu yıl 4'ncüsünü düzenlediğimiz festivale umduğumuzdan fazla katılım oldu. Amacımız Batı Karadeniz Bölgesi'nin incisi Küre Dağları Milli Parkı'nın tampon bölgelerini sonbahar ayında bisiklet severlerle buluşturmaktı. Bunda başarılı olduk. Ziyaretçilerimizden çok iyi izlenimler aldık. Herkesi sonbahardaki renklerin dansını görmeye bu bölgeye davet ediyorum."

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ise festivalin ilçede yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Uzun, belediye olarak bütün desteği verdiklerini ifade etti. - Bartın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Bartın Ulus Küre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title