Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Büyükakın, mesajında, manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramı'nı kutlayarak, tüm insanlığa, barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Dini bayramların Türk milletinin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel ve en anlamlı örneklerinin yaşandığı günler olduğu aktaran Büyükakın, şunları kaydetti:

"Dini bayramlarımız, sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının güçlenmesine, toplumun birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesine ve geleceğe daha da güvenle bakmamıza vesile olan özel günlerdir. İnancımızın temelini teşkil eden, bizleri birlik ve beraberlik içinde bugünlere getiren ve yarınlara taşıyacak olan bu özel günleri, hayatımızın her gününe taşıyabilmek ve gelecek nesillere aktarmak için bir fırsat olarak değerlendirilmeliyiz."

Milletvekili Eldemir

Milletvekili Eldemir ise Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içinde olduğunu bildirdi.

Bayramın, birlik ve beraberliği daha da pekiştirmesini temenni eden Eldemir, şunları ifade etti:

"Bu zor zamanlarda gün, birlik ve beraberlik günüdür. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'da ve Filistin topraklarında, İsrail askerlerinin Filistinli kardeşlerimize uyguladığı zulümlerin, Suriye, Irak, Mısır, Myanmar, Doğu Türkistan ve Arakan'daki zulümlerin ve zalimlerin son bulduğu, vatanımızda, yakın coğrafyamızda, Türk-İslam aleminde ve tüm dünyada birlik, beraberlik, huzur, güven ve istikrar ortamının hakim olduğu, dargınların barıştığı, hoşgörülü nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum."

Milletvekili Tüzün

Milletvekili Tüzün de acıları ve sevinçleri paylaştıkları, birlik ve beraberlik, dayanışma duygularını yaşadıkları Kurban Bayramı'nı birlikte karşılamanın mutluluğu içinde olduklarını aktardı.

Tüzün, şunları kaydetti:

"Bayramın ülkemize, barış, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Bayramlar, toplumumuzu dostluk ve kardeşlik duygularıyla buluşturan, sevginin, saygının, hoşgörünün pekiştiği, kaygıların unutulduğu özel günlerdir. Umutların canlandığı, iyiliklerin, güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı bayram günlerinde, birlik ve dayanışmamızı daha da güçlendirmeli, geleceğe inancımızı, umudumuzu her şartta korumalıyız."

Belediye Başkanı Yağcı

Belediye Başkanı Yağcı da özellikle İslam aleminde, birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzura ihtiyacın fazlaca hissedildiği günlerde, tüm İslam aleminin sevinç ve mutlulukla gireceği bir Kurban Bayramı temennisinde bulundu.

Bayramların İslam dini ve toplumsal yaşantıdaki önemine değinen Yağcı, şunları kaydetti:

"Temelinde sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın olduğu bayramlar, iç dünyamızdan başlayarak sevgi ve huzuru dalga dalga topluma yaymanın, birbirimizi kardeş bilerek daha çok gözetmenin ve hoş görmenin, öksüzleri sevindirmenin, yoksulları barındırmanın, yakınlarımızdan başlayarak dargınları barıştırmanın ve sonuçta birbirimizin gönlüne girmenin sevincini yaşadığımız, insan olma üst kimliğinin öne çıktığı kutlu zaman dilimleridir. Bununla birlikte bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir."

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Halil Eldemir Selim Yağcı Yaşar Tüzün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title