Haberler

Salsa’nın Devleri Belek’te

Avrupa'nın En Büyük Organizasyonları Arasına Girmeye Aday Gösterilen "II. Türkiye Uluslararası Salsa Festivali"Ne Katılıyor...

GRAMMY adayı dünyaca ünlü canlı müzik grubu "THE NEW SWING SEXTET" ve dünya salsa şampiyonları "Luis Vazquez" ve "Melissa Fernandez"; Avrupa'nın en büyük organizasyonları arasına girmeye aday gösterilen "II. Türkiye Uluslararası Salsa Festivali"ne katılıyor…

Elliye yakın ülkeden salsa tutkunlarının katılacağı Festival'in, Dünya Engelliler Haftası'nın hemen ardından gerçekleşecek olması nedeniyle; festivalin konser günü olan 28 Mayıs 2010 Cuma günü, özel davetli bir engelli grubu da bu coşkuyu yaşayacak…

Salsa dansının ve müziğinin ülkemizde yaygınlaşmasına katkı yapmayı ve her yıl, bu dansın ve müziğin dünya çapında ünlü ustalarını, gösteri amaçlı ülkemize getirmeyi hedefleyen "Türkiye Uluslararası Salsa Festivali"nin ikincisi; 25- 30 Mayıs 2010 tarihleri arasında Antalya-Belek'te, elliye yakın ülkeden salsa tutkunlarının katılımıyla gerçekleşiyor.

"LatinTR Dans Akademisi" tarafından, festivalin geleneksel mekânı olan Türkiye'nin en prestijli golf kulübü "TAT Golf Belek International Golf Club"da gerçekleştirilecek "II. Turkish International Salsa Festival" etkinliğine; GRAMMY adayı dünyaca ünlü canlı müzik grubu "THE NEW SWING SEXTET", aralarında dünya salsa şampiyonları "Luis Vazquez" ve "Melissa Fernandez"in de yer aldığı 60'dan fazla dans sanatçısı ve dünya çapında ünlü yedi DJ katılıyor.

Avrupa'nın en büyük organizasyonları arasına girmeye aday gösterilen festivale, "Garanti Bankası", "Tuborg", "TAT Group" ve "LatinTR Dance Academy" sponsor olurken; "T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı", "Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB)" ve "Kadriye Belediyesi" ise kurumsal destek veriyorlar.

Engellileri Hatırlamak; Hatırlatmak…

Festival'in, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası'nın hemen ardından gerçekleşecek olması nedeniyle, LatinTR Dans Akademisi yöneticileri, bu haftayı hatırlamak ve hatırlatmak istediklerini belirterek; festivalin konser günü olan 28 Mayıs 2010 Cuma gününde, özel davetli bir engelli grubunun da festival coşkusunu kendileriyle paylaşacağını vurguladılar.

Engelli konukların festival alanına getirilmesinden, tüm ihtiyaçlarının karşılanmasına ve festival coşkusunu eksiksiz yaşaması için gerekli tüm hazırlıkların yapılacağını da sözlerine eklediler.

LatinTR Dans Akademisi yöneticileri, festival boyunca katılımcıların ve salsa tutkunlarının, dünyanın en ünlü otellerinde tatil yapma, dünyanın en iyi salsa dansçılarını izleme ve dünyanın en ünlü DJ'lerinin müzikleri eşliğinde sabahlara kadar non-stop eğlenme şansı bulacaklarını belirterek; belki de hepsinden önemlisi, dünyanın en iyi dans ustalarıyla, pratik yapma fırsatı bulacaklarının özellikle altını çizdiler.

Festivale, Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa, Kanada, Çin, Japonya ve Rusya'nın yanı sıra; "İsviçre, Kazakistan, Romanya, Hindistan, Estonya, Hollanda, Kuveyt, Avusturya, Norveç, Ukrayna, Azerbaycan, Arabistan, Slovenya, Belçika, İsrail, Finlandiya, Ürdün, Mısır, Lüksemburg, Vietnam, Pakistan, Kıbrıs, Yunanistan, Macaristan, Meksika, Küba, Arnavutluk, Cezayir, Arjantin, Avustralya, Bulgaristan, Kolombiya, Çek Cumhuriyeti, Katar, Lübnan ve Güney Kore" den yoğun katılımın gerçekleşeceği ifade edildi.

9200 m2'lik toplam alanda düzenlenecek festival kapsamında, 70'den fazla dans pratiği; 50'den fazla dans gösterisi; 6 adet özel temalı dev parti ve diğer partiler; Salsa Mavi Yolculuk; Antalya şehir turları; ücretsiz golf dersleri, plaj voleybolu ve sutopu turnuvaları, gündüz havuz partileri, rafting, dağ bisikleti, dağcılık, trekking gezileri, yunus gösterileri gibi etkinlikler yer alacak.

Ayrıntılı bilgi: www.salsafestivalturkey.com

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title