Haberler

Gökhan Kırdar İmza Gününde Hayranlarıyla Buluşuyor

Güncelleme:

Gökhan Kırdar; 16 Temmuz 2010, Cuma Günü 17:00 – 19:00 Saatleri Arasında Marmaris The Beach Club'da Düzenlenecek İmza Gününde Hayranlarıyla Bir Araya Gelecek!

"Foton Çağı | Photon Age" projesi ile dünyamızı etkisi altına aldığı bilinen foton ışınlarına ve ay ışığının ruhumuzdaki etkilerine karşı müzikal ve felsefi farkındalık uyandırmayı amaçlayan ünlü müzisyen Gökhan Kırdar; projenin 17 Temmuz 2010, Cumartesi akşamı saat 21:30'da Marmaris Amfi Tiyatro'da gerçekleştireceği ikinci konserinden önce, 16 Temmuz 2010, Cuma günü 17:00 – 19:00 saatleri arasında Marmaris The Beach Club'da düzenlenecek imza gününde hayranlarıyla bir araya gelecek!

Gökhan Kırdar, yeni projesi "Foton Çağı | Photon Age" kapsamında Türkiye'nin birçok noktasında ve New York, Londra, Berlin, Viyana gibi dünyanın önemli şehirlerinde konserler vermeye hazırlanıyor. Müziğin dans, video ve özel ışıkla desteklendiği, müzik terapisi özelliği de taşıyan "Foton Çağı | Photon Age" konserlerinde sanatçı; projeyi oluşturan başlıklar 'İlk Aşk', 'Beni Buluş', 'Seni Buluş', 'Bizi Buluş' ve 'O'nu Buluş' dönemlerinden seçtiği albüm ve şarkıları, kendine özgü felsefi ve lirik anlatımıyla seslendirecek.

Ünlü müzisyen, dünyada ilk kez gerçekleştirilen bir fikirle; proje kapsamında yer alan albümlerinin oluşum aşamalarını internet ortamında hayranları ve dinleyicileri ile paylaşıyor. Kırdar, eserlerini www.gokhankirdar.info resmi internet sayfasındaki OQLUB'a katılan hayranları ve dinleyenleriyle; her Pazar ve Ay'ın evrelerine göre gerçekleştirilen canlı buluşmalarda besteliyor ve hediye olarak yayınlıyor.

LOOPUS Entertainment yapımcılığında, OQLUB prodüksiyonu ve bkz. organizasyonuyla gerçekleştirilen Gökhan Kırdar "Foton Çağı | Photon Age" Projesi Dünya Turnesi"nin Marmaris konseri; 17 Temmuz 2010, Cumartesi akşamı saat 21:30'da Marmaris Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilecek. Giriş ücreti 25 TL olan konserin biletleri, Biletix'ten, Meydan - Tansaş önünde kurulacak bilet satış gişesinden ve konser girişinde kapıdan temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title