Haberler

Küçük Sanayi Sitesi'nde Korkutan Yangın

- Küçük Sanayi Sitesi'nde korkutan yangın İşyerinde çıkan yangın çevre dükkanlara da zarar verdiBALIKESİR - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir işyerinde gece saatlerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürülürken, işyeri tamamen kullanılamaz hale geldi.

- Küçük Sanayi Sitesi'nde korkutan yangın

İşyerinde çıkan yangın çevre dükkanlara da zarar verdi

BALIKESİR - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir işyerinde gece saatlerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürülürken, işyeri tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangından çevre işyerleri de zarar gördü.

Bandırma Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir nalbur dükkanında gece saatlerinde henüz sebebi belirlenemeyen bir yangın çıktı. Yangına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas, Susurluk ve Karesi Grup Amirlikleri ile Edincik ve Aksakal Müfrezelerinden çok sayıda itfaiye aracı ile ekibi ile müdahale edildi. Yangının çıktığı işyerinde kaynak işlerinde kullanılan sanayi tüplerinin de bulunması nedeniyle zaman zaman patlamalar meydana gelirken, patlamalar neticesinde işyerinin civarındaki bir çok dükkanın camları kırıldı. Ayrıca işyerinin önünde park halinde bulunan bir kamyonette tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yaklaşık 5 saat süren söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından sabah saatlerinde işyerlerine gelen esnaflar da yangın nedeniyle zarar gören işyerlerini tamir ettirmeye başladı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemeye çalışıyor.

Yangının çıktığı işyerinin arka tarafından işyeri bulunan bir esnaf ise kabus gibi gecede yaşananları İHA'ya anlattı. Yangının çıktığı işyerinin arkasında dükkanı bulunan bir esnaf, "Gece bir sularında buraya geldiğimizde şiddetli şekilde yanıyordu. Nereden çıktığı bilinmeyen bir yangın. Sabah dörde kadar itfaiye söndürdü. Çevre dükkanlara içerideki tüplerin patlaması zarar verdi. Biz yine de çok şanslıyız. Arka tarafta bizim kendi işletmemiz var, oto boyacısı. Yanda lastikçi var. Oralara sıçramış olsaydı büyürdü. Çok şükür halimize" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bandırma İtfaiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title