Haberler

    'Koray Günter Hayvan Gibi'

    Galatasaray sonrası Serie A Koray Günter’e yaradı. Genoa formasıyla ilk kez ilk 11’de sahaya çıkan 24 yaşındaki stoper için takım arkadaşı Biraschi övgüler düzdü.

    Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler
    Koray Günter Genoa formasıyla ilk 11'de ilk maçına önceki gün çıktı, takımı 1-0 kazandı. Evinde Bologna'yı konuk ettiği mücadelede üç puana ulaşan takımda milli futbolcu, performansıyla beğeni topladı.
    Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Koray Günter savunmadaki sağlam duruşuyla beğeni topladı. Maç boyunca rakip atakları başarıyla savuşturan Genoa savunmasının temel direği oldu. Performansı çok beğenilen 24 yaşındaki futbolcu için savunmadaki partneri Davide Braschi övgü dolu açıklamalar yaptı.
    "Çok iyi bir maç çıkardı"
    Bologna karşısında ilk 11'de birlikte görev yaptığı Koray Günter için Biraschi "Koray fizik olarak hayvan gibi. Sahip olduğu potansiyeli görmek için bir maç yetti. Geçen sezon Galatasaray'da çok az oynamış ancak buna karşın oldukça iyiydi. Çok iyi bir maç çıkardı ve övgüleri hak ediyor" dedi.
    Prandelli tribünden izledi
    Koray Günter'e Galatasaray dönemi boyunca en çok forma şansı veren teknik adam Cesare Prandelli de Genoa-Bologna maçını tribünden izledi. Futbolcunun ilk maçında İtalyan çalıştırıcının maçı izleyenler arasında bulunması hoş bir tesadüf olarak değerlendirildi. Öte yandan Prandelli'nin ismi, Bologna'nın aldığı yenilginin ardından, Inzaghi'nin yerine bu takımın teknik direktörlüğü için anılmaya başladı.
    Lucescu, hakkında bilgi topluyor
    Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun da futbolcuyu yakından takip ettiği bildirildi. Önümüzdeki dönem için milli takıma çağrılma ihtimali bulunan Koray hakkında Luce'nin kulüp kaynaklarından bilgi aldığı ve performansını izlediği aktarıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Bologna Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title