Haberler

Konyaspor'da 6 Oyuncu Yolcu

Konyaspor İkinci Başkanı Bahattin Karapınar, Genel Kurul Öncesinde Yaptığı Açıklamada, Lig Değerlendirmesinde Bulunurken, Transfer Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi. Karapınar, "Sabin, Goms, Washington, Burak, Muhammet Akıncı ve Batista ile Yollarımızı Ayıracağız." Dedi.

Konyaspor İkinci Başkanı Bahattin Karapınar, genel kurul öncesinde yaptığı açıklamada, lig değerlendirmesinde bulunurken, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Karapınar, "Sabin, Goms, Washington, Burak, Muhammet Akıncı ve Batista ile yollarımızı ayıracağız." dedi.

Genel Kurul öncesinde adaylığını açıklayarak liste hazırlıklarını sürdüren ve bu arada da transfer çealışmalarını yürüten Konyaspor 2'nci Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Bahattin Karapınar, Sabin, Goms, Washington, Burak, Muhammet Akıncı ve Batista ile yollarını ayıracaklarını söyledi. Karapınar, "12 haftada 11 yenilgi ve sadece 1 galibiyet alındı. Göreve geldiğimizde sıkıntılı bir durumun içerisinde olduğumuz açıkça ortadaydı. Daha sonra kötü giden bir şeylerin değişmesi gerekiyordu. Bu anlamda da futbolcuları değiştiremeyeceğimiz için yönetim kurulunun tamamının oylarıyla çok sevdiğimiz Ünal hocamızla yollarımızı ayırdık. Kalan 1,5 aylık sürede tesise kapanarak futbolcuların düşen ve dibe vuran moralleri yükseltmeye çalıştık. Belirli kalitede bir oyuncu yapımız var. Bu süre içerisinde istediğimizi başardık ve sezonu ligde kalarak kazasız bir şekilde tamamladık." dedi.

"GOL YEDİKTEN SONRA DAĞILMAYAN TAKIM OLUŞTURACAĞIZ"

Transfer çalışmalarıhakkında bilgi veren ve yapılan ilk transfer olan Murat Önür'ün faydalı olacağına inandığını sözlerine ekleyen Karapınar, "Yeni sezonda gol yedikten sonra dağılmayan, mücadelesine devam eden bir oyuncu grubu oluşturulmak istiyoruz. Konyaspor olarak yeni sezonun yapılanmasını iyi geçirmeliyiz. Bu konuda çalışmalara başladık. İlk transferimizi de Murat Önür'ü alarak yaptık. Murat gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Kendisiyle Turkcell Süper Lig'den 4-5 takım ilgileniyordu. Biz kendisini renklerimize kazandırdık. İyi bir transfer olduğunu 2 yıllık sözleşme süresi içerisinde Konyaspor'a vereceği hizmetle herkes görecek. Taraftarımıza da seslenmek istiyorum. İçleri rahat olsun. Transferde belirlediğimiz isimler kamuoyunun yakından tanıdığı ve kesinlikle faydalı olacak isimler. İç transferde de sözleşmesi sona eren oyuncularımızın tamamıyla görüştük. Çalışmak istemediğimiz isimlere görüşümüzü söyledik. Takımda kalmasını istediğimiz futbolcularla Olağanüstü Genel Kurul'dan sonra resmi sözleşmeleri imzalayacağız." dedi.

"BELEDİYENİN ELİNDEN TAKIMI KURTARACAĞIM DERSENİZ HAKSIZLIK EDERSİNİZ"

Konyaspor başkanlığına aday olan diğer isim Mehmet Ali Kuntoğlu'nun, vereceği maddi destekle takımı belediyenin elinden kurtaracağı yolundaki açıklamaları hakkında konuşan Karapınar, "Konya'nın en önemli ürünü Konyaspor'dur. Bu değere belediyeler destek vermek zorundadır. Konyaspor'a Tahir Akyürek'in bu zamana kadar çok büyük destek verdiği de, herkes tarafından bilinmektedir. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek hiçbir zaman Yönetim Kurulu'na direkt müdahale eden, destek veren bir durumda olmamıştır. Ama 'Ben Belediyenin elinden bu takımı kurtaracağım.' derseniz haksızlık etmiş olursunuz." dedi.

HACIOĞLU'NDAN HESAP SORULACAK

Öte yandan Gaziantepspor maçında attığı golün ardından taraftara karşı yaptığı hareket için, Murat Hacıoğlu ile görüşeceklerini söyleyen Karapınar, "Özellikle Anadolu sporcularının taraftara karşı saygılı olma mecburiyeti vardır. Konyaspor ileyatıp kalkan, bu kadar değer ve önem veren taraftara karşı yapılan hareketlerin hesaba çekilmesi gerekir. Futbolculara bunun hesabı sorulmalıdır. Takımın içinde bulunduğu sıkıntılı ve stresli br ortamda yapılmış olmasına belki biraz müsammaha gösterilebilir ancak, hiçbir futbolcunun taraftara karşı bir hareket yapma hakkı yoktur." dedi.

Murat Hacıoğlu, Gaziantepspor maçında gol attıktan sonra, takım aleyhine tezahurat yapan bir grup taraftara dönerek, ellerini kaldırıp 'Ne bağırıyorsunuz' şeklinde stemlerde bulunmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title