Haberler

Konut fiyatlarının en çok yükseldiği şehirler sıralandı! İlk 10'da Türkiye'den üç il var

Güncelleme:

55 ülkeden 150 kentin yer aldığı araştırmada, dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği şehirler sıralandı. Listenin ilk 10'una Türkiye'den üç il girdi. İzmir yüzde 30'luk artışla listeye ikinci sıradan girerken, İstanbul yüzde 26.4 ile dokuzuncu, Ankara ise yüzde 25.8 ile onuncu sırada yer aldı.

İngiltere merkezli emlak şirketi Knight Frank'ın hazırladığı Küresel Konut Fiyat Endeksi, Türkiye için çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. 55 ülke ve 150 şehri kapsayan araştırmada dünyada son bir yılda konut fiyatlarının en çok arttığı ilk 10 şehirden üçü Türkiye'de yer aldı.

İZMİR İKİNCİ, İSTANBUL DOKUZUNCU SIRADA

İzmir yüzde 30'luk artışla ikinci sırada bulunurken, İstanbul yüzde 26.4 ile 9'uncu ve Ankara yüzde 25.8 ile 10'uncu sırada listelendi.

ZİRVENİN SAHİBİ KANADA'DAN

Fiyatların en çok arttığı yer yüzde 30.8 ile Kanada'nın Halifax kenti oldu. Kanada'nın Ottowa kenti de yüzde 25.8'lik artışla 10'uncu sırayı Ankara ile paylaştı. Fiyatların düştüğü 11 kent arasında Venedik (yüzde 6.3) ve Dubai (yüzde 4.4) dikkat çekti.

İşte fiyatların en çok arttığı kentler

1- Halifax (Kanada)Yüzde 30.8

2- İzmir (Türkiye)Yüzde 30

3- Seul (Güney Kore)Yüzde 30

4- Phoenix (ABD)Yüzde 29.3

5- Moskova (Rusya)Yüzde 28.8

6- Hamilton (Kanada)Yüzde 28.

7- San Diego (ABD)Yüzde 27.1

8- St. Petersburg (Rusya)Yüzde 26.7

9- İstanbul (Türkiye)Yüzde 26.4

10- Ankara (Türkiye)Yüzde 25.8

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Ankara İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title