Haberler

KO-MEK Yöneticilerine "Kahkahalı" Eğitim

Güncelleme:

Doğru İletişim Yollarının Anlatıldığı Tiyatro Gösterisi Beğeni le İzlendi.i

Yetişkin eğitiminde Türkiye'nin önemli merkezlerinden biri haline gelen KO-MEK, başarısını eğitime verdiği değerle güçlendiriyor. KO-MEK, kursiyerlerini emanet ettiği usta öğreticilerinin eğitimine de aynı hassasiyetle yaklaşıyor.

Bu çerçevede gerçekleştirilen eğitim çalışmaları aralıksız sürüyor.

OYUN İLGİYLE İZLENDİ

KO-MEK geçtiğimiz hafta içinde söz konusu eğitimlerinin belki de en renklisini gerçekleştirdi. Külliyen Tiyatro Topluluğu, KO-MEK yöneticilerinin kursiyerler ile nasıl doğru iletişim kurabileceklerini mizahi bir dille anlattı. KO-MEK yönetici ve usta öğreticilerinin kahkahalarla izlediği oyun, verdiği mesajlarla izleyenlerden tam not aldı. Yönetici ve kursiyerler bir yandan eğlenirken, bir yandan da eğitim almanın ayrıcalığını yaşadı.

YÖNETİCİLER VE USTA ÖĞRETİCİLER İZLEDİ

Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen tiyatro gösterisini Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, KO-MEK yöneticileri ve çok sayıda usta öğretici izledi.

DOĞRU İLETİŞİMİN YOLLARI ANLATILDI

Külliyen Tiyatro Topluluğu, sahnelediği 5 ayrı oyun ile KO-MEK yöneticilerine kursiyerler ile nasıl doğru iletişim kurabileceklerinin yollarını anlattı. Sahnelenen skeçlerin tamamında, önce yapılan yanlışlar gösterildi ardından yapılması gereken doğru hareketler anlatıldı. Skeçlerde, KO-MEK'te eğitim alan vatandaşların ne kadar önemli olduğu vurgulandı. Bol kahkahalı oyun KO-MEK yöneticileri tarafından ayakta alkışlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title