Haberler

MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in aracını satın aldı, şimdi gelen tüm teklifleri geri çeviriyor

Güncelleme:

20 yıldır klasik arabalara ilgi duyan Erzurumlu Haluk Ertek, 5 yıl önce Bursa'dan MHP'nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş'in 1973 model Chevrolet Caprice Classic aracını satın aldı. Ertek, şimdi araca gelen tüm teklifleri geri çeviriyor.

Erzurum'da ikamet eden Haluk Ertek isimli vatandaşın klasik araba sevdası, kendisini çok önemli bir arabaya ulaştırdı. 5 yıl önce Bursa'dan bir araç satın alan vatandaş, aracın klasik olmasının yanı sıra MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in eski aracı olması nedeniyle büyük sevinç yaşadı. Ertek, şimdi Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in 1973 model Chevrolet Caprice Classic arabasına yıllardır gözü gibi bakıyor.

HAFTADA 1 KEZ TRAFİĞE ÇIKARIYOR

Erzurum'da yaşayan iş adamı Haluk Ertek'in 20 yıllık klasik araba tutkusu onu MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in 1973 model Chevrolet Caprice Classic arabasına sahip olmasını sağladı. Aracın 5. sahibi olan Ertek 4 yıldır aracına gözü gibi bakıyor. Bursa'dan aracı satın alarak çekici yardımıyla Erzurum'a getiren Ertek, aracını sadece haftada bir kez trafiğe çıkartıyor.

MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in aracını satın aldı, şimdi gelen tüm teklifleri geri çeviriyor

"ARACI KULLANDIĞIM İÇİN GURURLUYUM"

Boyası haricinde tamamen orijinal olan otomatik vites aracın iki kapısının arasında direk olmaması ve her iki kapının camının bir bütün halinde görülmesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Fotoğrafçılardan düğün çekimlerinde kullanılması için teklifler alan Ertek, araca gösterilen ilgiden oldukça memnun. Bir yandan aracı satın almak isteyen çok sayıda kişinin olduğunu fakat kendisinin satmayı düşünmediğini söyleyen Ertek, Türkeş'in arabasını kullandığı içinde gururlu olduğunu ifade etti.

MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in aracını satın aldı, şimdi gelen tüm teklifleri geri çeviriyor

"UZUN YILLARDIR HAYAL EDİYORDUM"

Araç sahibi Ertek, 20 yıllık hayalini çok değerli bir araçla kavuştuğunu ifade ederek" Aracı 2018 yılında Bursa'dan aldım. İlk sahibi Alparslan Türkeş'ti. Ben aracın 5. sahibiyim. 1973 model Chevrolet Caprice Classic yani aracım 48 yaşında. Otomatik vites ve pencerelerinin arasında direk bulunmuyor. 20 yıldan berri bu tür araçlara ilgi duyuyordum. En son 20 yıllık hayalime kavuştum" dedi.

MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in aracını satın aldı, şimdi gelen tüm teklifleri geri çeviriyor

"ARACA BİNENLER İNMEK İSTEMİYOR"

Ertek, aracın boya haricinde orijinal olduğunu belirterek" İnsanların araca çok fazla ilgisi var. Herkes ilgiyle bakıyor. Bu araçtan inenler başka araca binmek istemiyor. Fotoğraf çekilmek isteyen, bizi bir tur gezdir diyen ve düğününde kullanmak isteyen çok kişi var. Bu araç tamamen orijinal sadece boyası orijinal değil. Kesinlikle her şeyi dört dörtlük muhafaza edilmiş. Alparslan Türkeş'in ilk sahibi olması benim için gurur verici. İnsanlar duyunca şaşırıyor" şeklinde konuştu.

"SATMA GİBİ BİR FİKRİM YOK"

Ertek, araca çok fazla ilginin olduğunu fakat satmayı düşünmediğini kaydederek" Trafikte aracı görenler sürekli soruyorlar satılık mı diye. Ben aracı almadan önce aynı onlar gibi klasik araçların peşinde dolaşıyordum. Ben aracımı satmayı düşünmüyorum." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş Chevrolet Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title