Haberler

Kırşehir'de Şehir İçi Ulaşımda 'Toplu Taşıma' Dönemi Başladı

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir’de trafik sorununun önüne geçerek kolay, ucuz ve hızlı ulaşım için 10 hatlık, şehir içi otobüsleri toplu taşımada hizmete girdi.

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir'de trafik sorununun önüne geçerek kolay, ucuz ve hızlı ulaşım için 10 hatlık, şehir içi otobüsleri toplu taşımada hizmete girdi.

Akıllı kart sistemi ile başlayan toplu taşıma sistemi için alınan yeni otobüsler şehir içi belirlenen 10 hatta seferlerine başladı.

2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Kırşehir'de el birliği ile bir projenin hayata geçtiğini ifade Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir'de gerçekleştirilen bütün projelerin vatandaşın rahat ve huzuru için olduğunu söyledi.

Şehir nüfusunda ki artışın ulaşımı da etkilediğini anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Ulaşım ağının sağlam ve sağlıklı bir şekilde çalışması sürekli yenilenmeyi ve teknik gelişimi takip etmesi gerekir. Bizler Kırşehir Belediyesi olarak bu noktada üzerimize düşenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Toplu taşıma araçlarında yapılan yenileme ve güzergahlarda yapılan düzenlemelerle yeni bir anlayışa geçilecek"dedi.

"Vatandaş otobüs güzergahlarını akıllı telefon uygulaması ile görecek"

Kırşehir'de hayata geçen toplu taşıma sistemi ile birlikte vatandaş, akıllı telefonlarından toplu taşıma hatlarını, ücret tarifelerini, bakiye sorgulama işlemlerini, kart dolum alanları ve otobüsün nerede olduğunu görebilecek.

Başlatılan toplu taşıma uygulaması ile birlikte özel araçlarla yapılan seyahatlerde oluşan trafik yoğunluğunun önüne geçilmesinin yanı sıra vatandaşın olması muhtemel kazalarda can ve mal kaybının da önüne geçilmesi hedefleniyor.

Kırşehir'de kartmatik noktası olarak belirlenen güzergahlar ise şöyle; "Gelir Şefliği, Otogar, Hastane, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi, Üniversite" - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fethi Yaşar Kırşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title