Haberler

'Kim Milyoner Olmak İster' Ekibi Programdan Ayrıldı

Güncelleme:

Meltem Kayalı yönetiminde dört yıldır Atv ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışma ekibi programdan ayrılma kararı aldı.

2000 yılında Kim 500 Milyar İster ismiyle ekrana gelmeye başlayan ve daha sonra Kim Milyoner Olmak İster adıyla yayınlanan yarışma programını uzun yıllar Kenan Işık sundu.

YARIŞMAYI SELÇUK YÖNTEM SUNUYOR

Kenan Işık'ın rahatsızlığı nedeniyle bir süre ünlü isimlerin sunucu koltuğuna oturduğu yarışmayı şimdilerde Selçuk Yöntem sunuyor. Yarışmanın yayın hayatına geçtiği günden bugüne yönetiminde olan Meltem Kayalı konuyla ilgili yaptığı açıklamada ayrılık gerekçelerini şöyle açıkladı:

"KENAN IŞIK'IN İSTEĞİNİ YERİNE GETİREBİLMEK İÇİN ÇOK ÇABALADIM AMA OLMADI!"

Dört yıldır büyük bir özenle sürdürmekte olduğum 'Kim Milyoner Olmak İster' programının yapımcılığından ben ve ekibim aynı titizlikle devam edemeyeceğimizi anladığımız için ayrılmış bulunmaktayız. Ekip olarak Kenan Işık'ın yaşadığı rahatsızlıktan dolayı çok zor günler geçirdik. Hep onun bir gün döneceği umuduyla programı devam ettirdik ve çok sevdiğimiz Selçuk Yöntem'le bu dönemi geçirmek bizi çok mutlu etti. 2000 yılında 'Kim 500 Milyar İster' ismiyle Medyapım'da Kenan Işık'la başladığımız bu programda 2011 yılında tekrar beraber çalışmaya başladığımızda Kenan bey ve ben şunu gördük ki bizimle birlikte büyümüş bir nesil var ve biz onlara bilginin ne kadar kıymetli olduğunu, analitik düşünmenin ve araştırmanın ne kadar önemli olduğunu anlatabilmişiz. Ve onlar karşımıza bu kez yarışmacı olarak geldiler. Bunu gördüğümüzde çok gururlandık ve ne kadar önemli bir iş yaptığımızı fark ettik. Kenan bey bana "bunu bir 10 yıl daha sürdürmeliyiz, bugünkü çocuklar da ileride yarışabilsinler" dedi. Ben onun bu isteğini yerine getirebilmek için çok çabaladım. Ancak bugün geldiğimiz bu noktada bunun mümkün olamayacağını görmüş bulunmaktayım. Atv programa kendi ekibiyle devam edecek. Umarım bir gün tutkuyla sevdiğim bu programı Kenan Işık'la birlikte tekrar yapabilirim.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selçuk Yöntem Kenan Işık Kayalı Atv Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

adımı dağlara yazdım:

ATV damadını kayınçoyu bu profesyonel ekibin yerine getirecek anlaşılan bu ekip kovulmuş. bu aralar adam kayırmacılık önemli yoksa işini iyi yapan kimin umrunda

56
24
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

O kadar çok okumuş cahil varmış ki yarışma sayesinde öğreniyorduk.

72
2
yanıtYanıtla
şeyma:

Kim nereye giderse gitsin bıkmıştık artık bunlardan bay bay

27
37
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

14 Yaşında kızım bir Yıldır çok beğenerek bunu izliyordu. Ileride yarışmacı olmak istiyordu .

30
5
yanıtYanıtla
musfa türkMobil-ANDROID:

atv tayyibin kardeşim size neoluyo

19
12
yanıtYanıtla
tomris:

yazik oldu cocuklarimla izledigimiz tek yarismaydi. simdi gelir ekibe onun dayisi oburunun yegeni. yurumez fazla.

26
1
yanıtYanıtla
cosmos:

kenan ölmüş galiba

2
23
yanıtYanıtla
grande:

GERCEK BILGI HAYAT OKULUNUN IKISI BIR ARADA OLDUGU TEK PROGRAMDI. KENAN ISIKLA BUTUNLESINCE BASKASI TUTMADI.

16
3
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

hdp roket atar atar bitmeez

3
10
yanıtYanıtla
Leyla:

Oysa boyle bilgi yarismalara ihdiyacimiz var onca abuk subuk seyler var ekranlarda onlari kaldirsinlar

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title