Haberler

Kılıçdaroğlu'nun İdam Edilmesini İsteyen Akit Muhabiri Mehmet Özmen, Kovuldu!

Güncelleme:

Ulucanlar Cezaevi önünden yaptığı yayın sırasında darağacını göstererek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun idam edilmesi gerektiğini ifade eden Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, kanal yönetimi tarafından işten çıkartıldı.

Ulucanlar Cezaevi önünden yaptığı yayın sırasında darağacını göstererek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun idam edilmesi gerektiğini ifade eden Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, kanal yönetimi tarafından işten çıkartıldı.

NE OLMUŞTU?

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen geçtiğimiz hafta Ulucanlar Cezaevinde yanındaki idam sehpasını göstererek "PKK terör örgütüne, FETÖ terör örgütüne de yandaşlık yapan kol kanat geren, bağrında besleyen örneğin Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de işte bu darağacında asılmasını, idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum" demişti.

İŞTEN KOVULDU

Bu açıklamalardan sonra RTÜK yayınla ilgili inceleme başlatmış, Özmen hakkında da soruşturma başlatılmıştı. Konuyla ilgili bir gelişme daha yaşandı. Akit TV, Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen'i işten çıkardı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (107)

ADANALI66:

Ne demisler. . . Dogru söyleyeni 9 Köyden kovarlarmis. Bizim Atasözlerimiz hic bös deyildir. . . ama cogu Kafalar bos malesef.

1
110
yanıtYanıtla
Doğrucu davut:

Asılma talebi biraz abartılı ama fetö ve pkk ile birlikte hareket ettiği doğru

11
66
yanıtYanıtla
xxx:

kimin kimle yatıp kalktığı belli ne istediler de vermedik hoca efendi bu kelimeler sana bir şeyi anımsatıyor mu saman kafalı

yanıt9
yanıt1
Jinda capa:

Kaç defa daga cikti kaç defa fetodan yakalandı biri ciksin soylesin bakalm bu bu bu oldu diye yazik cok yazik bu nasıl akıl nasıl mantık kardeşlik olsun kardeşlik savaş istemiyoruz birlik beraberlik istiyoruz??

yanıt0
yanıt0
zorrr:

CAHİL ve zalimle dolu bir memlekette yaşamanın zorluğunu yaşıyoruz

54
1
yanıtYanıtla
nuri:

oh iyiolmuş, tuvalet temizlesin

50
2
yanıtYanıtla
Mustafa:

Yakında Trt de işe başlar. .

47
4
yanıtYanıtla
Kilisli:

Birde ödül verirler

yanıt21
yanıt1
Ramazan Saraç:

Bu tur insanlar art niyetli ülkede karışıklık çıkarmak içişleri bakanlığı bunun gibi kişiler için hemen gereğini yapmalı

44
2
yanıtYanıtla
aksaray:

muhabir çok haklı idi. dediği kişileri asmak gerekirdi

7
39
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title