Haberler

Kenan Sofuoğlu, motosiklet festivaline katıldı

Mototeam05 Amasya Motosiklet Kulübünün düzenlediği '1. Amasya mototeam05 Motosiklet Festivali'ne Dünya Motosiklet Şampiyonu ve Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu da katıldı.

Mototeam05 Amasya Motosiklet Kulübünün düzenlediği '1. Amasya mototeam05 Motosiklet Festivali'ne Dünya Motosiklet Şampiyonu ve Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu da katıldı.

Sofuoğlu, festivale kendi motoruyla geldi. 30 şehirden yaklaşık 500 motosiklet tutkunu Amasya'da 1. Mototeam05 Motosiklet Festivali'nde bir araya geldi. Saraydüzü Kışla binası önünde toplanan motosiklet tutkunları, festivale Şampiyon Sofuoğlu öncülüğünde şehir turu atarak başladı.

Mototeam05 Motosiklet Kulübü Başkanı Efe Uğurluoğlu, "İki gün sürecek bir festivalimiz var. 30 şehirden 500'e yakın motosikletçi arkadaşlarımız ağabeylerimiz geldi. Motosiklet bırakılmayacak bir tutku, yani tedavisi olmayan bir şey" dedi.

Festivale 7'den 70'e genç yaşlı çocuk bir çok motosiklet tutkunu katıldı.

Kırıkkale'den gelen motosiklet tutkunu Elif Göl, "Büyük bir motor sevgim var. Çocukluğumdan beri böyle yerlere gelmek için çok çaba verdim ve buradayım şu anda. Burası çok güzel, 30 şehirden 500'e yakın motor geldi. Bütün motorları tanımaya çalışıyorum, çok zevkli oluyor. Burada 2 gün buradayız, kamp atacağız. Milletvekilimiz Kenan Sofuoğlu da buraya geldi. Çok mutluyum" diye konuştu.

Turhal Motosiklet Kulüp Başkanı Adem Özyiğit ise "Motosiklet tutkudur ama motosiklette çok dikkatli olmak lazım. Araçların biraz daha motosikletlileri fark etmeleri lazım. Ekipmansız binmemeleri rica olunur. Küçücük düşme halinde insanlar kol, bacak zarar görüyor. Mutlaka ekipmanla, kaskla katılmak lazım" ifadelerini kullandı.

Şampiyon Sofuoğlu'na festivale katılan motor tutkunları büyük ilgi gösterirken öz çekim yapanlar da oldu.

Sofuoğlu: "Böyle turlarda tedirgin oluyorum"

Şampiyon Sofuoğlu, "Öncelikle herkesi canı gönülden selamlıyorum. Burada gelirken az önce motorları gördüm, dedim ki ben Sakaryalıyım, bu kadar motorcuyu Sakarya'da toplayamazdım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdi tabii, az çok biliyorum bir tur yapacağız motorcu arkadaşlarla o yüzden motorumu getirebildim. Sakarya'dan gelemedim motorla, motoru kamyonete yükledim. 50 km kala indim motorla geldim. Burada sizlerle bir motosiklet turu yapmak için. Bir tura çıkacağız, ben böyle turlarda tedirgin oluyorum. Herkesin dikkatli olmasını rica ediyorum. Güzel bir tur yapalım inşallah, güzel bir gezi yapalım buralar çok güzel. Ben de gerçekten merak ediyorum. Hız yapmadan, göre göre, zevk ala ala, hep beraber turumuzu tamamlayalım inşallah" açıklamasında bulundu.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise, "Sayın vekilimin yol arkadaşları, Türkiye'nin cengaverleri, Türkiye'nin koç yiğitleri, yüreğini avucunda taşıyan cesaretli insanlar şehrimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bugün bizi onurlandırdınız, bugün bizi gururlandırdınız. Cenab-ı Hakk da sizleri onurlandırsın, gururlandırsın ve muhafaza eylesin" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Şampiyon Sofuğlu öncülüğünde şehir turu atıldı. İki gün sürecek festivale ayrıca Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil ve 500'e yakın motosiklet tutkunu katıldı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kenan Sofuoğlu Motosiklet Sakarya Amasya Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title