Haberler

Kaymakamı Dinlemedi, Yaşlı Kadın Çöp Evde Çıkan Yangında Öldü

Güncelleme:

Malatya'da kaymakamın uyarılarına rağmen çöp evde yaşamaya devam eden yaşlı kadın gece çıkan yangında hayatını kaybetti.

Malatya'nın Doğaneşehir ilçesinde çöp evde yaşayan yaşlı kadın, gece çıkan yangında hayatını kaybetti. 1 ay önce yaşlı kadını evinde ziyaret eden İlçe Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak'ın, yangın çıkma ihtimaline karşı yaşlı kadını uyardığı ve yeni bir eve çıkma konusunda ikna edemediği de ortaya çıktı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

TCDD'ye ait tek katlı eski bir lojmanda gece yarısı çıkan yangında evde tek yaşayan 72 yaşındaki Emine Akın ağır yaralandı. Çevredekilerin durumu sağlık ekiplerine ve itfaiyeye bildirmesi ile olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan yaşlı kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KADIN EVİN TEMİZLENME TEKLİFİNİ DE GERİ ÇEVİRDİ

Kaymakamın tüm ısrarlarına rağmen yaşlı kadın evi terk etmedi ve evin temizlenmesi tekliflerini de geri çevirdi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, içerisinde çok miktarda kağıt ve atık bulunan ev kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

''BAK BUNLAR YANAR, SONRA SENİN BAŞIN AĞRIR''

Geçtiğimiz ay gerçekleşen ziyarette en çarpıcı detay ise Kaymakamın yaşlı kadına, "Bak bunlar yanar, yanında hemen tren rayı var, tren geçerken bir şey olur. Sonra senin başın ağrır bak' dediği bunun üzerine Emine Akın'ın ise 'Allah büyük, Allah adamı darda koymaz" demesi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğanşehir Malatya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (7)

DELİ SADO:

İYİ OLMUŞ GEBERMİŞ EN AZINDAN

0
42
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Çöp evde yaşayanların psişik sorunları veya hastalıkları vardır. dolayısıyla ikna edilmeden mahkeme kararı ile zorlama ile bulundukları mekandan intikal ettirilmelidir. ya da kanun düzenlemesi ile acilen mülkü amir kararı ile mekan değişikliği yapılmalıdır. Allah rahmet etsin. Sonuçta her ölümün bir vesilesi vardır. Esasen vade dolmuştur.

14
1
yanıtYanıtla
Tunceli:

Allah rahmet eylesin olumunde hayirllsini versin

9
0
yanıtYanıtla
sumeyye:

ne vicdansız yorum yapmssiniz bir Allah rahmet eylesin demek cokmj zor takıntı hastalığı çok kötü bişey Allah kimseye vermesin öyle özelliklerde çıkabiliyor çöp toplama birktrme gibi kadimcagzn elinde tesbihini görünce içim cizladi kim bilir ne derdi skntisi vardıki böyle hasta oldu Allah rahmet eylesin

9
0
yanıtYanıtla
Neslihan:

Laftan anlasalar,yasliliga hurmetimuz var..kuru inat..snra devlet soyle boyle.devlet size ne yapsin,huzur evine yatirmus kacmis...of of

1
0
yanıtYanıtla
Cemal kaya:

Allah rahmet eylesin bir tane bizim mersin toroslar demirtaş mahallesinde var bütün komşular onun topladığı çöplerin kokusundan perişan olmuşlar. Birara belediye çöplerini toplayıp attı 10 gün içinde yine eski duruma getirdi. Allah yardımcımız olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Ülkü:

Olay polis lojmanları yanındaki evde oldu .Teyze vücudunun yarısına kadar yanmis haldeyken kahraman bir polis memuru düşünmeden içeri girdi ve teyzeyi çıkardı.Sonra sağlık ekipleri müdahale etti fakat teyze kurtulamadi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title