Haberler

Kayak Merkezlerinde Adım Atacak Yer Kalmadı

Kış turizminin gözde mekanları şu günlerde dolup taşıyor.

Kış turizminin gözde mekanları şu günlerde dolup taşıyor. Abant, Erciyes, Palandöken ve dahası eğlencenin adresi konumunda. Öyle ki tesislerde adım atacak yer dahi kalmadı. Kış turizminin gözde mekanlarından olan Bursa yoğun günler yaşıyor. Öyle ki tatilci akınına uğrayan Uludağ'da adım atacak yer kalmadı. Profesyoneller veya amatörler, gençler hatta yaşlılar.

Herkes pistlere akın etti. Otellerin doluluk oranı şimdiden festival ve sömestr tatili sebebiyle yüzde yüze ulaştı. Oteller bölgesinden zirveye çıkmak isteyenler ise telesiyejlere akın etti. Ancak yoğunluk o kadar fazlaydı ki uzun kuyruklar oluştu.

PALANDÖKEN

Doğuda da eğlencenin adresi Erzurum oldu. Avrupa'nın en uzun pistlerinden birine sahip olan Palandöken Kayak Merkezi'nde hafta sonu kayak ve kızak keyfi yaşandı. Yaş sınırı yoktu alanda. Yediden yetmişe herkes oradaydı. Kar yağışı altında kayak yapanlar keyifli vakit geçirdi.

ABANT

Yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğrayan Abant Tabiat Parkı da yoğunluğu yaşayan bölgelerdendi. Tatilciler göl çevresinde yürüyüş yaptı, atlara veya faytona binerek eğlenceli dakikalar geçirdi.

ERCİYES

Türkiye'de Kayak sezonunu ilk açan Erciyes'te de turist yoğunluğu yaşanıyor. Moskova'dan Kayseri'ye direk uçuşların başlamasıyla, kentteki Rus turistlerin sayısı giderek artıyor.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Palandöken Erciyes Uludağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title