Haberler

Kastamonu'da Sel ve Yıldırım Can Aldı: 2 Ölü

Sağanak Yağmur Sonrası Oluşan Sel Sularının Bodrum Katı Basması Sonucu 1 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kastamonu'nun Taşköprü İlçesinde, Bugün de 1 Kişi Yıldırım Düşmesi Sonucu Hayatını Kaybetti. İlçede Yıldırım Düşmesinden Etkilenen 2 Kişi de Yaralandı.

Sağanak yağmur sonrası oluşan sel sularının bodrum katı basması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, bugün de 1 kişi yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti. İlçede yıldırım düşmesinden etkilenen 2 kişi de yaralandı.

Taşköprü ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan ve uzun süre devam eden sağanak yağmur ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Harmancık Mahallesi'nde etkili olan yağışın ardından oluşan sel nedeniyle Salih Vural (70) isimli vatandaş, bodrum katta mahsur kaldı. Evden çıkmayı başaramayan Vural, Taşköprü Belediyesi İtfaiyesi'ne bağlı ekipler ve polisin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Evdeki suyun tahliye edilmesinin ardından ulaşılabilen Vural'ın cesedi Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, Taşköprü ilçesine bağlı Kapaklı köyü Tütenli Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası yıldırım düşmesinden etkilenen Ermeni asıllı Anna Çam (66) adlı kadın, olay sonrası iyi olduğunu belirterek hastaneye gelmek istemedi. İlerleyen saatlerde Anna Çam fenalaşarak Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahelede kalbi durduğu öğrenilen Anna Çam da hayatını kaybetti.

Diğer taraftan dün akşam saatlerinde yıldırım düşmesi sonucunda yaralanan ve Taşköprü Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Filiz Dağdelen (26) ve kızı Yeliz Dağdelen'in (11) tedavilerinin sürdüğü, anne ve kızının sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

(AD-BÖ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title