Haberler

Kasımpaşa Maçının Ardından

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Alveladze, maç sonrası değerlendirmesinde risk alarak çok güzel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Kasımpaşa TEKNİK DİREKTÖRÜ ALVELADZE RİSK ALARAK ÇOK GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Alveladze, maç sonrası değerlendirmesinde risk alarak çok güzel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Şota, risk alarak çok güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, Saha biraz kuruydu. Top sürmek ve oynamak kolay değildi. Organize edemedik. Konsantrasyon kaybettik. 1-0 geriye çok erken düştük ve bu oyunu zorladı. 15 dakika sonra oyun değişti. 4 pozisyona girdik. İlk yarı golü atabilirdik ama atamadık. Ama takımımı tebrik etmek lazım. Risk alarak çok güzel bir galibiyet aldık. Lige verilen araya mutlu giriyoruz diye konuştu.

Karşılaşmaya çok iyi başlamadıklarını ve oyuncuları sakatken gol yediklerini anlatan Malki ise ikinci devre daha hırslı başladıkları karşılaşmada daha çok pozisyona girerek 3 puanı hak ettiklerini söyledi. Pereıra oyuna kötü başladıklarını ve daha sonra ise düzelttiklerini ifade etti, İkinci devre hızlı ve riskli oynadık. Bizim için iyi geçti. Çok pozisyon kaçırdık ama 2 gol attık. Bence çok pozisyona giren galibiyet alır ve biz hak ettik diye konuştu.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tününeker, ise tek sıkıntılarının oyuna ortak olamamak olduğunu dile getirerek, Karşılaşmaya bir golle başladık. Mücadele açısından kötü değildik. Oyuncularımız her şeylerini ortaya koyuyorlar. Bizde sıkıntı oyuna ortak olamıyoruz. İnişli ve çıkışlı oynuyoruz. Bunu atlatmamız lazım. Kasımpasa'nın çok pozisyonu var. Ama kalecimiz çıkardı. Ama azıcık daha oyuna ortak olmamız lazım. Zaman zaman mücadelenin arkasını getiremiyoruz. 2-3 tane daha oyuncu alabilir ve kaliteli hale getirirsek iyi olur. Top hakimiyetinin bizde olması ve ileri çıkmamız lazım dedi.

Bahanelerinin bulunmadığını dile getiren Torku Konyasporlu oyuncu Selim Ay ise, Gerçekten içerde bizim gibi takımın maçı vermemesi lazımdı. Oyun istediğimiz gibi gidiyordu. Ama çok kötü oldu. Toparlanma süremiz var ve en kısa zamanda toparlanacağız" diye konuştu. Yaptıkları hatalardan dolayı gol yediklerini anlatan İsak Çakmak da, Camiamızdan özür diliyoruz. Bu hatalarımızı düzeltip ligde daha iyi yerlere geleceğiz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title