Haberler

Kasapta Sünnet

Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde, Belediyenin Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlediği Sünnet Şöleninde Bu Yıl Yatak Kalmadığı Gerekçesiyle Bazı Çocukların Bir Kasap Dükkanında Sünnet Ettirildiği Öne Sürüldü.

Sakarya’nın Geyve İlçesi’nde, belediyenin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleninde bu yıl yatak kalmadığı gerekçesiyle bazı çocukların bir kasap dükkanında sünnet ettirildiği öne sürüldü.

Bu yılki sünnet havanın sıcak olması nedeniyle kapalı pazar yerinde yapıldı. Yataklar yetersiz kalınca 50 çocuktan 12’si, yandaki Gazi İş Merkezi’ndeki henüz faaliyete başlamayan Uysal Kasabı’na götürüldü. Çocuklar, dükkandaki masaya yatırılarak sünnet edildi. Geyve Belediyesi Başkanı MHP’li Mehmet Kır olayda bir ihmal olmadığını belirterek, "Kasapta kesim olayı iftiradır" diye konuştu. Olayla ilgili Geyve Kaymakamlığı soruşturma başlatırken, sünnetle ilgili haberlerin internet sitelerinde yayımlanmaya başlamasından sonra dükkan belediye ekiplerince apar topar boşaltıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title