Haberler

Kars Bakan Zeybekçi O Ateş Çemberi Içinde Dualı Millet

Bakan Zeybekçi O ateş çemberi içinde dualı milletEKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekçi 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında geldiği Kars'ta "Türkiye'nin etrafı adeta ateş çemberi, O ateş çemberinin içinde dualı millet. ve bu millet tarihi boyunca asla aman demedi" dedi.

Bakan Zeybekçi O ateş çemberi içinde dualı millet

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekçi 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında geldiği Kars'ta " Türkiye'nin etrafı adeta ateş çemberi, O ateş çemberinin içinde dualı millet. ve bu millet tarihi boyunca asla aman demedi" dedi.

'Gönül Köprüsü' projesi kapsamındak etkinliğe katılmak üzere Kars'a gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Evliya Camii bahçesinde bulunan Şehit Ebu-l Hasan Harakani Türbesi önünde 3 bin kişiyle birlikte iftarını açtı. Vali Rahmi Doğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta (MHP), Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın'ın da hazır bulunduğu iftar programında konuşan Bakan Zeybekçi; 'Türkiye'nin etrafı adeta ateş çemberi, O ateş çemberinin içinde dualı millet. ve bu millet tarihi boyunca asla aman demedi. Bu millet asla esir olmadı, asla dizleri üzerine çökmedi ve bu millet bütün ihanet oyunları bozmak uğruna yoluna devam ediyor. Rabbim bu güzelliklerimizi artırsın ve birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah, ülkemizin huzurunu ve refahını her zaman daim eylesin" diye konuştu.

Öte yandan Bakan Zeybekçi, yanına gelen ve elini öpen Melisa isimli kız çocuğunun elini öptü ve bir süre sohbet etti. Melisa'ya kartvizitini veren Zeybekçi, kızdan kendisine e-mail göndermesini istedi. Kız çocuğunun ayrılmadan önce bir kez daha elini öpmek istemesi üzerine "Ananın, babanın, hocanın ve kocanın eli öpülür. Birde ataların, ninelerin, dedelerin" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Türkiye Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
title