Haberler

Kariyer söyleşileri başlıyor

Güncelleme:

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler için tercih telaşı başladı.

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler için tercih telaşı başladı. Birçok üniversite bu süreçte öğrencilere yönelik tanıtımlar yaparken İstanbul Rumeli Üniversitesi de aday öğrencilerin tercih etmeyi düşündükleri bölümler, mesleklerle ilgili akademisyenler ile meslek duayenlerinin buluştuğu bir platform oluşturdu. 27 Temmuz 2020 tarihinde başlayacak olan söyleşiler bir hafta sürecek ve üniversitenin Youtube kanalında yayınlanacak.

Program kapsamında Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Veli Hakan Polat, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Güler Yenipınar, Belgesel ve Reklam Filmi Yönetmeni Kemal Sevimli, Mimar Can Tamirci, Klinik Psikolog Dr. Gülin Güneri ve Dr. Pelin Burluk, Türkiye Finans Derneği Başkanı Dr. Batuğan Karaer ve Onur Air Genel Müdür Yardımcısı Serap Oyal üniversite akademisyenlerinin konukları olacak.

Konuklar, Radyo TV ve Sinema Bölümü, Meslek Yüksekokulu, Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümü, Psikoloji Bölümü, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Havacılık Yönetimi Bölümü aday öğrencilerine deneyimlerini aktaracak. Kariyer söyleşilerinin amacı ise bu bölümleri tercih edecek aday öğrenciyi hem akademik anlamda nasıl bir eğitim alacağı konusunda bilgilendirmek hem de mezuniyet sonrasındaki kariyer fırsatları, izleyeceği yol ve sektöre ait bilgiler ile seçimlerine ışık tutabilmek.

27 Temmuz-6 Ağustos 2020 tarihleri arasında 20.00'da canlı yayınlanacak olan söyleşilerde adayların canlı yayında soru sorma şansları olacak. Kariyer söyleşileri #Doğrusunuseçmeli hastagı ile kurumun sosyal medya platformlarından takip edilebilecek.


- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title