Haberler

Kardemir Karabükspor'un Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı - Karabük

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un olağanüstü genel kurul toplantısında, kulüp başkanlığına Sedat Namal seçildi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un olağanüstü genel kurul toplantısında, kulüp başkanlığına Sedat Namal seçildi.

Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde düzenlenen olağanüstü genel kurulda tek listeyle yapılan seçimde, kullanılan 80 oyun 71'ini alan iş adamı Namal, kulübün yeni başkanı oldu.

Genel kurula, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır ve diğer protokol üyeleriyle Kardemir Karabükspor yönetimi, bazı sivil toplum örgütü başkanlarıyla üyeler katıldı.

Yeniden aday olmayan kulüp başkanı Mehmet Aytekin, yaptığı konuşmada, görevde oldukları süredeki gelir ve giderleri ayrıntılı bir şekilde katılımcılara aktardı.

Zorluklara rağmen yeni bir kadro kurduklarını anlatan Aytekin, kendilerine destek veren, vermeyen herkese teşekkür etti.

Teşekkür konuşması yapan yeni başkan Sedat Namal ise başkanlık görevinin kendisine Karabük Valisi Kemal Çeber ve Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından tebliğ edildiğini söyledi.

Dün yaklaşık 10 saat şehrin yöneticilerinin toplantı yaptığını ve bu toplantıda Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) yetkililerinin ikna edilmeye çalışıldığını anlatan Namal, fabrikadaki etkin ailelerin bu işten kaçamayacağını, buna haklarının olmadığını ifade etti.

Karabükspor'u KARDEMİR'in kendilerine borçsuz teslim etmesi halinde gereğini yapabileceklerini vurgulayan Namal, "Cuma gününe kadar KARDEMİR bize 10 milyon vermezse bunun bedeli 50 milyon olur. KARDEMİR aileleriyle bir sorunum yok ama bazılarının oyununu bozduk." diye konuştu.

Şu anda yeni transferlere lisans çıkartmaları gerektiğini ve bunun için çalıştıklarını aktaran Namal, şehrin ileri gelenleri tarafından KARDEMİR'e yazılan ve isteklerin yer aldığı bir yazıyı salondakilere göstererek okudu.

Bu isteklerden bahseden Namal, KARDEMİR'den acil olarak 10 milyon lira, 5 yıllık sponsorluk için ise 7,5 milyon dolar ve demir satışından elde edilen gelirlerden binde 2 kesilmesi istendiğini dile getirdi.

Namal, geçmişte kulüpte yapılan usulsüzlüklerin üzerine sonuna kadar gideceklerini, gerekenin yapılacağını sözlerine ekledi.

Sedat Namal'ın yönetim kurulu listesinde, Ulvi Üngören, Cihan Başat, Mehmet Yüksel, Şükrü Gökkaya, Süleyman Çil, Sertaç Karakaş, Özgür Kıyılıoğlu, Kürşat Yılmaz, Emrah Köklü, Soner Manav, Sekan Şengün ve Ali Erorhan yer aldı.

Kaynak: AA / Spor

Sedat Namal Karabük Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title