Haberler

Hamsinin kilosu 7,5 ile 10 lira arasında satılıyor

Güncelleme:

Trabzon'da, havaların da soğumasıyla birlikte balıkçı tezgahlarında yer alan hamsinin kilosu, 7,5 ile 10 lira arasında satılıyor.

Denizlerde 1 Eylül'de başlayan yeni av sezonu ile palamutta yaşanan bolluk, hem müşterileri hem de balıkçıları memnun etti. Palamut, son günlerde azalınca tezgahlarda hamsi yer almaya başladı. Karadeniz'de avlanan hamsi, Trabzon'da tezgahlarda kilosu 7,5 ile 10 lira arasında satılıyor. Trabzonlu balıkçılar, avlanmanın yoğunluğundan hamsinin yeteri kadar büyüyemediğini belirtiyor.

Hamsinin kilosu 7,5 ile 10 lira arasında satılıyor

"BIRAKSALAR HAMSİ BÜYÜR"

Trabzonlu balıkçı Zekeriya Denizer, "Hamsi avcılığı şu an gayet güzel gidiyor. Fiyatı da uygun, müşterilerimiz de fiyatlardan memnun. Şu an tek sıkıntı hamsi boyut olarak yeteri seviyeye ulaşmadı, biraz küçük. Yerli hamsiye kar suyu değdiği zaman daha lezzetli oluyor. Hamsi avcılığı yoğun yapıldığı için hamsilerin büyümesine zaman tanınmıyor. Bıraksalar hamsi büyür" dedi.

Hamsinin kilosu 7,5 ile 10 lira arasında satılıyor

"HAMSİNİN 1-2 HAFTAYA İHTİYACI VAR"

Balıkçı Yakup Bektaşoğlu ise "Hamsi şu anda bol çıkıyor. Esas boyutlara ulaşması için 1- 2 haftaya ihtiyacı var. Şu an bol ve fiyatları uygun olduğu için vatandaşlarımız bol bol yiyor. Lezzeti de çok iyi" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Karadeniz Trabzon Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (16)

Xyz:

Trabzon daki fiyattan bize ne memleketin diğer yerlerinde hamsi 40 tl den satılıyor, dalga geçer gibi haber

5
1
yanıtYanıtla
Kerim:

Yalanciyi ne yapsınlar???

yanıt1
yanıt0
Vedat:

İstanbulda şuan 15, 00 TL

1
2
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

NERDE 15 TL PAZARDAKİ KOKUŞMUŞLAR 15 TL. BALIKÇILARDA 30 TL''DEN AŞAĞI HAMSİ YOK. YETKİLİLER; İSTANBUL HALKI SAHİPSİZ RANTÇILAR NEDEN KOLLANIYOR EZDİRMEYİN HALKI YAHU, HAMSİ BİLE YİYEMEYECEKSEK MASKE Mİ BAĞIŞIKLIĞI ARTIRACAK YAZIK. . .

yanıt0
yanıt1
ASİ:

Sanırım sadece Trabzon''da 10 TL diğer illerde 25-30 TL

2
0
yanıtYanıtla
BURAK:

İstanbulda 2 hafta önce 40 tl idi . Şimdi 30 a belki inmiştir. İstanbul hayali ile yanıp tutuşan insanlara duyrulur .

1
1
yanıtYanıtla
ALİ KARA:

nasipsiz dayak bile yenmez hamsiyi yiyen herkese şifa olsun kısmet olursa bizde İSTANBULDA yeriz.

1
0
yanıtYanıtla
BRO:

Malatya''da halen 30 TL ??

1
0
yanıtYanıtla
Tarik:

Devlet neden 3 kati fiyata izin veriyor....

1
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Istanbul : Sabah pazarda, 30 TL normalden küçük boy.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title