Haberler

Kağıthane'de Miniklere 3 Yeni Eğitim Yuvası

Eğitime desteğini sürdüren Kağıthane Belediyesi ilçeye üç yeni anaokulu daha kazandırdı.

Eğitime desteğini sürdüren Kağıthane Belediyesi ilçeye üç yeni anaokulu daha kazandırdı. Eğitimin insan hayatı için önemli olduğunu vurgulayan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Sizlerin dualarıyla Kağıthane'mize bir çok hayırlı hizmeti kazandırıyoruz" dedi.

Hayatın her alanında gerçekleştirdiği dev yatırımlarla eğitim kurumlarına verdiği desteği sürdüren Kağıthane Belediyesi; Talatpaşa, Şirintepe ve Hamidiye Mahallelerinde 3 yeni anaokulunu hizmete açtı. "Büyük Değişim Devam Ediyor" sloganıyla çağın teknik eğitim donanımına ve okul öncesi yaş gruplarının ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanan anaokulları kapılarını görkemli bir törenle açtı. Talatpaşa Mahallesi'nde Günebakan, Şirintepe Mahallesi'nde Şehit Adem Yavuz ve Hamidiye Mahallesi'nde açılan Hayri Kozakçıoğlu anaokullarıyla minik öğrencilerin yüzü güldü.

Üç farklı mahallede gerçekleştirilen açılışlara Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, oda başkanları, STK yöneticileri ve üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kağıthane'de bir aile ortamının yaşandığını ifade eden Kağıthane Kaymakamı Akın Varıcıer, "Kağıthane'ye hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Çünkü Kağıthane'de bir aile ortamı içerisinde herkes üzerine düşen vazifeyi en başarılı şekilde yerine getirme gayreti içerisinde. Bütçede en fazla payı alan Milli Eğitim Bakanlığı, bu paya paralel olarak ilçemizde ihtiyaç duyulan eğitim iyileştirmelerine destek veriliyor. Kağıthane'nin eğitim çizgisine uygun yapılaşmayı el birliğiyle sağlıyoruz" dedi.

Varıcıer, "Ben 25 yıllık meslek hayatımda ilk defa kısa süre içerisinde yoğun olarak milli eğitim yatırımlarının hayata geçirildiği bir ilçede çalışıyorum. Bu devlet yöneticileri, mahalle yöneticileri, hayırsever iş adamalarının katkılarıyla hep birlikte el ele çalışıldığında nelerin yapılabileceğinin bir tezahürüdür. Bu hizmetlerin odağında olan sayın başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"KAĞITHANE'MİZE BİRÇOK HAYIRLI HİZMETİ KAZANDIRIYORUZ"

Kağıthane'de zamanı hizmete dönüştürerek çalıştıklarını ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Bildiğiniz gibi 2013 yılını büyük yatırımlar yılı olarak takdim ettik. 2013 yılının ilk aylarında 16 yeni temel atma ve açılış programı tertip etmiştik. Şimdi de 12 yeni temel atma ve açılış programı içerisindeyiz. Kısmet olursa Aralık ayı içerisinde de 10 yeni temel atma ve açılış programında yer alacağız. Gerçekten dolu dolu temel atma ve açılış programlarında sizlerle birlikte oluyoruz. Sizlerin şahitliği ve dualarıyla Kağıthane'mize bir çok hayırlı hizmeti kazandırıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Kılıç, "Bu güzel çalışmalarda her zaman bizimle birlikte duran kaymakamımıza teşekkür ediyoruz" diyerek Kağıthane'ye 20 anaokulu projesinde emeği geçen ve eğitim kurumlarını iyileştirme çalışmalarını destekleyen herkese teşekkür etti.

Öğrencilerin katılımıyla kesilen açılış kurdelesinden sonra yeni anaokullarını gezen Başkan Kılıç ve Kaymakam Varıcıer'e minik öğrenciler büyük ilgi gösterdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

title