Haberler

Kadınların halk oyunlarına olan ilgisi büyük

Güncelleme:

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri'nde düzenlenen halk oyunları kursuna katılan kadınlar, yöresel oyunları öğrenirken sosyalleşmenin de keyfini yaşıyor.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri'nde düzenlenen halk oyunları kursuna katılan kadınlar, yöresel oyunları öğrenirken sosyalleşmenin de keyfini yaşıyor.

Tepebaşı Belediyesi, Belde Evleri'nde düzenlenen kurslar ile kadınlar için faydalı ve eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Ömerağa Belde Evi'nde gerçekleştirilen halk oyunları kursuna katılan 17 kadın da haftada iki gün olmak üzere bir araya geliyor. Uzman eğitmen eşliğinde harmandalı, horon, erik dalı gibi oyunları öğrenen kadınlar, güvenli ve aile sıcaklığında bir ortamda sosyalleşmenin keyfine varıyor. Kadınlar, Belde Evlerinde düzenlenen eğitimlerden dolayı memnuniyetini belirterek Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a teşekkürlerini iletiyor.

Tepebaşı Belediyesi ayrıca tüm merkezlerinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, korona virüs (Covit-19) tedbirleri eşliğinde düzenliyor. Başta kadınlar olmak üzere mahalle sakinlerinin bir araya geldiği Belde Evleri de ekipler tarafından her gün özenle dezenfekte ediliyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Tepebaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title