Haberler

Kadın Hentbol Takımı Görele'den mutlu döndü

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, deplasmanda oynadığı Görele maçını 35-37 kazanırken Paşanın meleklerinde Kübra Sarıkaya ve Cansu Akalın ikilisi 23 gol atarak maça damgalarını vurdu.

Muratpaşa, Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin 17'nci hafta maçında deplasmanda Giresun temsilcisi Görele Belediyesi'yle karşı karşıya geldi. Görele Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Mahmut Boyraz ve Ebubekir Boyraz yönetirken Muratpaşa'da maça damga vuran isimler Kübra Sarıkaya ve Cansu Akalın oldu.

Karşılaşmada ilk yarıyı 14-20 önde tamamlayan Muratpaşa, sahadan 35-37 galip ayrılırken Kübra Sarıkaya, 12 golle maçın en skorer oyuncusu oldu. Paşanın meleklerinde Cansu Akalın da 11 golle maçın yıldız isimleri arasında yer aldı. Muratpaşa, bu galibiyetin ardından ligde puanını 20'ye yükseltirken 4'üncü sıradaki yerini korudu. Paşanın melekleri, play-off eşleşmeleri öncesinde ligde son maçını 1 Nisan'da lider Kastamonu Belediyesi'yle oynayacak.

Milli takımda 6 sporcu

Diğer yandan, 2020 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri kapsamında İzlanda'yla karşılaşacak olan A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın açıklanan aday kadrosuna Muratpaşa'dan 6 oyuncu çağırıldı. 23 kişilik aday kadroda en fazla sporcusu olan kulüp olan Muratpaşa'dan, milli takım kafilesinde kaleciler Merve Durdu, Öznur Özdemir ile Döne Gül Bozdoğan, Eda Nur Kılıç, Kübra Sarıkaya, Cansu Akalın yer alıyor.

2020 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemelerinde 6'ncı grupta mücadele eden A Milli kadın hentbol takımı, İzlanda'ya oynayacağı maçlar için 17 Mart'ta Antalya'da kampa girecek. Milliler, 24 Mart Salı günü hazırlıklarının tamamlayıp, İzlanda ile oynayacağı eleme grubu 3'üncü maçı için bu ülkeye gidecek. Milliler, eleme grubundaki 4'üncü maçında bu kez İzlanda'yı konuk edecek. Mücadele 29 Mart Pazar günü Amasya Spor Salonunda oynanacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muratpaşa Görele Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title