Haberler

Kadask, Dernek Binasını Daday'a Taşıyacak

24 Ağustos 2016 tarihinde kurulan Kastamonu Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (KADASK), dernek binasını Daday ilçesine taşıma kararı aldı.

24 Ağustos 2016 tarihinde kurulan Kastamonu Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (KADASK), dernek binasını Daday ilçesine taşıma kararı aldı.

24 Ağustos 2016 tarihinde kuruluşunu tamamlayan Kastamonu Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (KADASK), 1 yıl içerisinde 14 faaliyette bulunarak etkinliklerini aralıksız sürdürüyor. Çok sayıda üniversiteli öğrencilerle, doğa severlerin ve maceraperestlerinde büyük ilgi gösterdiği KADASK, dernek binasını Daday ilçesine taşıma kararı aldı.

KADASK Yönetim Kurulu tarafından faaliyet alanına uygun bir dernek merkezi binası araştırmalar sonunda Daday Hasanşeyh Muhtarlığına bağlı Akçiçek Mahallesindeki köy okulu binası ve bahçesinin dernek merkezi olmasına karar verildi. Tadilata ihtiyacı olan bu bina üzerinde hem KADASK üyeleri hem de gönüllü katılımcıların desteğiyle tekrar canlandırılarak KADASK üyelerine teslim edilecek. Amaçlarının doğa sporlarına müsait olan Daday ilçesinde yeni yürüyüş rotaları keşfetmek, doğal güzelliklerini keşfetmek ve bunlara uygun doğa sporları planlamak olduğunu söyleyen KADASK Yönetim Kurulu üyeleri, köy okulu bahçesi, kampçılığa başlangıç eğitimleri için uygun bir ortam sunduğunu okul binası içerisinde ise kulüp üyelerine, dağcılık, kampçılık, doğal afetler ve ilkyardım konularında eğitimler düzenleneceğini belirttiler. Tadilatı tamamlandıktan sonra Daday'a yakışır bir açılış faaliyeti planladıklarını da söyleyen yetkililer, diğer amaçlarının ise ilçede atlı turizmden başka spor turizmi ile de tanıtılmasının önünü açmak ve geliştirmek olduğunu kaydettiler. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hasanşeyh Kastamonu Daday Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title