Haberler

James Rickards: Yeni Büyük Çöküş

Güncelleme:

ABD'li ekonomist, yatırım bankacısı, konuşmacı, medya yorumcusu ve finans ve değerli metaller konularında yazar James Rickards'ın, "Yeni Büyük Çöküş" adlı ve "Pandemi Sonrası Dünyanın Kazanan ve Kaybedenleri" alt başlıklı kitabı, Ali Perşembe'nin çevirisiyle Scala Yayıncılık'tan yayınlandı.

ABD'li ekonomist, yatırım bankacısı, konuşmacı, medya yorumcusu ve finans ve değerli metaller konularında yazar James Rickards'ın, "Yeni Büyük Çöküş" adlı ve "Pandemi Sonrası Dünyanın Kazanan ve Kaybedenleri" alt başlıklı kitabı, Ali Perşembe'nin çevirisiyle Scala Yayıncılık'tan yayınlandı.

Kitabın tanıtımında, "ABD tarihinin en kötü ekonomik krizini önceden tahmin eden James Rickards, şimdi size krizde nasıl ayakta kalacağınızı anlatıyor" denildi ve eklendi:

"Bu kriz öyle 2008, hatta 1929 krizi gibi değil. COVİD pandemisi yüzünden ortaya çıkan Yeni Büyük Çöküş ABD tarihinin en büyük krizi. İşini kaybedenlerin çoğu işsiz kalmaya devam edecekler.

"İflaslar her tarafa yayılacak, bankalar geri dönmeyen borçların altında ezilecekler. Deflasyon, borç ve demografi toparlanma şansını baltalayacak ve piyasa keşmekeşini sosyal kargaşa izleyecek.

"Wall Street ve Beyaz Saray'ın toz pembe lakırdıları sadece bir aldatmaca. Daha en kötüsünü görmedik. Ama akıllı ve bilgili yatırımcıların henüz ümitsizliğe kapılmalarına gerek yok.

"New York Times'ın en çok satanlar listesindeki Aftermath ve The New Case for Gold isimli kitapların yazarı James Rickards, Yeni Büyük Çöküş'te finansal sistemimizi bekleyen gerçek tehlikelere ve bilgili ve sezgili yatırımcıların bu eşi benzeri görülmemiş çalkantı içinde nasıl ayakta kalıp hatta nasıl daha da zenginleşeceklerine ışık tutacak perdeyi aralıyor.

"Rickards, tarihi vaka çalışmaları, para teorisinden aldığı bilgiler ve güç koridorlarının perde arkasına ulaşabilmesi sayesinde, yatırımcıların olayları ve bu olaylar karşısında neler yapabileceklerini  anlayabilmeleri için olan bitenlere ışık tutuyor.

"ABD tarihinin bu en büyük krizi sırasında varlıklarını nasıl koruyabileceklerini anlamak isteyen dünyanın her tarafındaki yatırımcıların ve Rickards hayranlarının mutlaka okuması gereken bir kitap." (Fotoğraflı)


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title