Haberler

İşte O Anlar

Deve Güreşi Kazasında 2 İzleyici Yaralandı.

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde bir okul yararına düzenlenen deve güreşlerinde iki kişi yaralandı. İzleyiciler için güvenlik çitinin bulunmadığı güreşte, seyircilerin arasına dalan develer İsmet Akçay ile İbrahim Karataş'ı altına alarak yaraladı.

Fethiye'nin Karaçulha Belde Belediyesi, ilköğretim okulu yararına deve güreşleri düzenledi. Geleneksel hale getirilmesi planlanan güreşlerde 130 deve mücadele verdi. Karaçulha Belediye Başkanı MHP?li Yusuf Çaylı, meydana deve üzerinde gelerek ilçe halkını selamladı. Eşi Şerife Çaylı, Seki Belediye Başkanı CHP'li Veli Yıldız, Ölüdeniz Belediye Başkanı CHP'li Keramettin Yılmaz, daire amirleri ve vatandaşların izlediği güreşleri 5 bin kişi izledi. Zemine dökülen ve yağmurla çamur olan plaj kumunda güreşen develer zaman zaman seyircilerin arasına dalarak kazalara neden oldu. Birbirleriyle güreşmeyerek kızgınlaşan develer, güvenlik çiti olmayan seyirci bölümüne daldı. Çıkan kargaşada 72 yaşındaki İsmet Akçay devenin altında kaldı. Akçay, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Röntgeni çekilen ve muayene edilen Akçay?ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Bu kazanın hemen ardından yine izleyici bölümüne dalan develer, İbrahim Karataş'ı da altına aldı. Karataş, develerin altından güçlükle çıkarıldı ve hafif şekilde yaralandı.

GÜREŞLERİN HANIM AĞASI

Deve güreşleri başladıktan bir süre sonra yapılan güreş ağalığını ise Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı?nın eşi Şerife Çaylı kazandı. Çaylı, Hanım Ağalığı, iki erkek rakibine rağmen 15 bin lira bağışlayarak aldı.

HABERCİLERE DE SALDIRDI

Güreşler sırasında devenin altında kalarak yaralanan İsmet Akçay?ı görüntülemek isteyen basın mensupları ile zabıta memurları ve görevliler arasında kavga çıktı. Basın mensupları yaralı adamı çekmeye çalışırken görevliler habercileri tartaklayarak görüntü almalarına izin vermedi. Görevliler kameraların önünü kapatıp gazetecileri iteklerken tartışma daha da büyümeden önlendi.

Isparta Erenler Mehteran Takımı'nın da gösteri sunduğu güreşleri bölgede yaşayan yabancılar da ilgiyle izledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title