Haberler

İstanbullu Gelin Dizisinin 84. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle

İstanbullu Gelin 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin geçtiğimiz akşam 83. bölümüyle ekranlara geldi. Nazif'in başına gelenlerden sorumlu olduğunu ve zamanla verdiği zararın artacağına inanan Esma evi terk eder. İstanbullu Gelin dizisinin 83. bölümünde neler oldu?

İstanbullu Gelin dizisi son bölümüyle Cuma akşamı ekranlara geldi. Esma, korkularıyla yüzleşen Adem'e, babasının saatini vererek bir çıkış kapısı gösterir. İstanbullu Gelin dizisinin 83. bölümünde neler oldu? 84'üncü bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İstanbullu Gelin dizisi hakkında merak edilenler…

84. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Cuma akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen İstanbullu Gelin dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Hastalığı nedeniyle ailesini terk eden Esma ve çocukları yeni bölümde neler bekliyor? İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

83'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kütüphane yeri bakmaya giden Esma'nın hastalığının bir anda baş gösterir ve nerede olduğunu bilmeden bulunduğu yerden gider. Ancak Nazif, bir depoda kilitli kalmıştır ve bir anda gaz lambasının düşmesiyle her yeri alevler sarar. Hastaneye yetiştirilen Nazif'in hayati tehlikesi yoktur. İkiz bebek haberini vermeyi bekleyen Gülistan, Nazif'in hastanede olduğunu duyunca hastaneye koşar. Bu sırada Süreyya ve evdekiler Esma'nın istemeden de olsa sebep olduğu durum hakkında konuşurlarken Esma konuşulanlara kulak misafiri olur ve ne yaptığını sorar. Nazif'in yangının ortasında kalmasına neden olduğunu öğrenen Esma çılgına döner, kendini affetmez.

İstanbullu Gelin Dizisinde Neler Oldu?

ADEM KORKULARIYLA YÜZLEŞİR

Dilara ise Mert ile ilişkisine doludizgin devam ederken, Mert'in doğum günü sürprizi ile karşılaşır. Partinin sonunda Adem, Dilara'nın okuluna gelir ve bebeğine iyi bir baba olamamaktan korktuğunu, Mert'in yerini alacağını söyler. Dilara ise Adem'e onun bir tek babası olduğunu söyleyerek Adem'i sakinleştirir. Bu sırada Esma, Adem'in evini giderek, babasının saatini Adem'e verir. Adem'e 'oğlum' der ve Adem'de Esma'ya 'anne' diyerek sarılır. Adem için yeni bir başlangıç olur.

İstanbullu Gelin Dizisinde Neler Oldu?

GECENİN SÜRPRİZİ ANASTASİA İLE OSMAN

Nazif hastaneden çıkar, Boran ailesi yine eski günlerine dönmüştür. Faruk'un restoranında Dilara için sürpriz bir parti düzenlenir ve partiye Boranların yeni üyesi Anastasia da Osman ile birlikte katılır. Herkesin gerildiği ortamda Esma, onları kendisinin davet ettiğini söyleyerek şok etkisi yaratır. Ardından Adem gelir ve başta Dilara ile Mert'e sarılır. Gecenin sonunda ev ahalisi odalarına çekildiği sırada Esma, bir mektup yazarak evi terk eder.

İstanbullu Gelin Dizisinde Neler Oldu?

'BENİ ARAMAYIN'

Mektupta, çocuklarına, Garip'e ve diğerlerine daha fazla zarar vermekten korktuğu, doğrusunun bu olduğunu düşündüğünü yazan Esma, onu aramamalarını söyler.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title