Haberler

İstanbul'da Şamdan Farkı

Güncelleme:

İstanbul'da yapılan Türkiye Ümitler, Gençler ve 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası ile Milli Takım Seçmelerinde Gebze Şamdan Spor kulübü 2 Altın, 3 Bronz madalya elde etti.

Kocaeli'yi sırtlayan temsilcimizden Eray Şamdan Avrupa Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.

Türkiye Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ile Milli Takım seçmeleri hafta sonu İstanbul'da yapıldı. Şampiyonada mücadele eden temsilcimiz Gebze Şamdan Spor Kulübü yine ilimizi başarıyla temsil ederek 2 Altın 3 Bronz Madalya elde etti. Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Eray Şamdan Milli Takım seçmelerini de şampiyonlukla bitirerek Şubat ayında Portekiz'de yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

KOCAELİ'Yİ SIRTLADIK

İstanbul'da yapılan Ümitler, Gençler ve 21 Yaşaltı Türkiye Karate Şampiyonası'na 49 ilden 1100 sporcu katıldı. Temsilcimiz Gebze Şamdan Spor kulübü beklentileri boş çıkarmayarak yine Kocaeli'nin gururu oldu. Genç Erkekler 55 kilogramda Eray Şamdan ve Ümit Erkekler 70 kilogramda İsmail Aydoğdu Türkiye şampiyonu olurken, Genç Bayanlar Kata'da Meryem Mazlum, Ümit Bayanlar 54 kilogramda Hatice Başkaya ve Genç Bayanlar 53 kilogramda İrem Kübra Pehlivan Türkiye üçüncüsü oldu.

ERAY AVRUPA YOLCUSU

Türkiye Şampiyonası'nın hemen ardından yapılan Milli Takım Seçmeleri'nde ise son Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Eray Şamdan elemeleri geçerek Milli Takım kadrosuna seçildi. Ümit Erkekler 70 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan İsmail Aydoğdu ise bir puanla Milli takımı kaçırdı. Şampiyona sonrası sporcularını kutlayan Teknik Direktör Adnan Şamdan, "Hedefimizi Avrupa Şampiyonluğu olarak belirledik. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Eray'ın Avrupa Şampiyonu olacağına inanıyoruz. Daha fazla sporcumuzun olmasını isterdik ama talihsizlikler yaşadık. Buna rağmen tüm sporcularımı kutluyorum. Portekiz'den Türkiye'ye yine Altın Madalya getireceğiz."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title