Haberler

İstanbul: 4. Kobi Zirvesi, 13-14 Aralık'ta Lütfi Kırdar'da Toplanacak

Türkiye'de En Önemli Kobi Organizasyonu Olarak Bilinen 4. Kobi Zirvesi 13-14 Aralık 2006 Tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda Gerçekleşecek.

Türkiye'de en önemli KOBİ organizasyonu olarak bilinen 4. KOBİ Zirvesi 13-14 Aralık 2006 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek.

4. KOBİ Zirvesi, TOSYÖV Başkanı Hilmi Develi, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Tanıl Küçük, KOSGEB Başkan Vekili Bayram Mecit, Türk Patent Enstitüsü Başkanı Doç. Dr. Yusuf Balcı, Rekabet Kurulu İkinci Başkanı Tuncay Songör, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Valisi Muammer Güler, TC. Sanayi Ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın açılış konuşmaları ile başlayacak.

4. KOBİ Zirvesi "KOBİ'lerin Sürdürülebilir Rekabet Gücü ve İnovasyon" ana temasıyla 13-14 Aralık tarihlerinde İstanbul'da toplanacak. AB ile müzakere süreci bağlamında KOBİ sorunlarının ele alınacağı zirve, TOSYÖV, TOBB, KOSGEB, Rekabet Kurumu ve Türk Patent Enstitüsü iş birliği ile gerçekleşiyor. Zirveye Yapı Kredi Bankası ana sponsor olarak destek veriyor. Zirvede ayrıca; Devlet Planlama Teşkilatı, Hazine Müsteşarlığı, Dış Ticaret Müsteşarlığı, MPM, İGEME gibi kamu kurumları, üniversiteler, TAYSAD, BEYSAD, OSD, gibi sektörel kuruluşlar ve Organize Sanayi Bölgeleri (OSB), Küçük Sanayi Siteleri (KSS), Teknoparklar, Serbest Bölgeler, Sanayi ve Ticaret Odaları, SİAD'lar ve MÜSİAD, TÜRSAB, KOSİD, TESK, KALDER, TBD, TBV, İKV gibi sivil toplum kuruluşlarının katılımı ve desteği altında yeralan KOBİ'lerde bir araya gelecek.

İki gün sürecek olan IV. KOBİ Zirvesi'nde; Kobi Finansmanı, Girişimcilik Ve Kurumsallaşma, Kobiler, Ar-Ge Ve Yenilikçilik (İnovasyon), Kobilere Yönelik Danışmanlık Hizmetleri, Küresel Rekabet Ve İhracat, Kobilere Yönelik Devlet Destekleri, Sanayi Yerleşkeleri, Üniversite Sanayi İşbirliğinin Rekabet Gücüne Etkileri, Türkiyedeki Ab Destekli Kobi Programları, Yan Sanayi - Ana Sanayi İlişkisi, Kalite Standartları, Kobi'ler Ve Bilişim, Kobi'ler Ve Medya, Kobi'ler Ve Sınai Mülkiyet Hakları, Yabancı Sermaye Ve Kobiler, Kobi'ler Sağlık Ve Sosyal Standartlar, Çevre Ve Enerji gibi üst başlıklar altında 17 oturum yapılacak ve bu temel KOBİ konuları yaklaşık 140 yetkili-uzman konuşmacı tarafından detaylandırılacak. KOBİ'lerin gündemini tayin eden ve yıllık perspektiflerini çizen KOBİ Zirvelerinin dördüncüsü, AB ile müzakerenin gittikçe çetinleştiği kritik bir eşikte toplanıyor ve Türkiye ekonomisinin en önemli dinamiği olan bir kesim için ortaya ciddi talepler ve öneriler koyması bekleniyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title