Haberler

İstanbul: 2.avrasya İçecek ve Sanayileri Fuarı, 25-26-27 Ocak'ta 'İstanbul Fuar Merkezi'nde

Ezgi'a Fuarcılık Tarafından İlki 5-7 Mayıs 2006 Tarihleri Arasında Hilton Convention Fuar Alanında, İçecek ve Yan Sanayi Firmalarının Geniş Katılımı ile Gerçekleştirilen Avrasya İçecek ve Sanayileri Fuarı, 25-26-27 Ocak 2007 Tarihleri Arasında '2.avrasya İçecek ve Sanayileri Fuarı' ile Türk İçecek Sektörünü Çok Daha Büyük Sektörel Katılım ve Alanda 'İstanbul Fuar Merkezi'nde Tekrar Buluşturuyor.

Ezgi'A Fuarcılık tarafından ilki 5-7 Mayıs 2006 tarihleri arasında Hilton Convention Fuar alanında, içecek ve yan sanayi firmalarının geniş katılımı ile gerçekleştirilen Avrasya İçecek ve Sanayileri Fuarı, 25-26-27 Ocak 2007 tarihleri arasında '2.Avrasya İçecek ve Sanayileri Fuarı' ile Türk içecek sektörünü çok daha büyük sektörel katılım ve alanda 'İstanbul Fuar Merkezi'nde tekrar buluşturuyor.

Su pazarında önemli bir paya sahip olan İstanbul Büyükşehir Belediye kuruluşu Hamidiye Su, ilkinde olduğu gibi '2.Avrasya İçecek ve Sanayileri Fuarı'nda da su sektörü katılımcı firmaları arasında yerini alacak. Bu yıl 'Hamidiye Kutu Su' ismiyle piyasaya sunulan ürünüyle Türkiye'de bir ilke imza atan Hamidiye A.Ş. polikarbon damacana şişelere alternatif tek kullanımlık olarak üretilen 'Hamidiye Kutu Su' ürünüyle '2. Avrasya İçecek ve Sanayileri Fuarı''nda tüketicisiyle olduğu gibi ulusal ve uluslararası alıcılarla buluşacak.

Masuder, Meder, Meyed ve Suder derneklerinin desteği ile gerçekleşecek olan '2.Avrasya İçecek ve Sanayileri Fuarı' içecek sektörünü gıda fuarlarından ayırarak sektörünün tek içecek fuarı olma özelliğini taşıyor. Hedef pazarlarında; Türkiye, Balkanlar, Doğu Avrupa, Rusya, Kafkaslar, Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ülkelerinin yanı sıra içecek ve endüstrisine ilişkin ulusal ve uluslararası firmalar, toptancılar, distribütörler, tedarikçiler, yöneticiler, dağıtıcılar, ilgili şahıslar, büyük market, otel, restoran, cafe ve barların satın alma birimleri, yurt içi içecek tüketicileri bulunan '2.Avrasya İçecek ve Sanayileri Fuarı', Türk içecek sektörü ve endüstrisini ulusal ve uluslararası alıcılarla buluşturarak, ihracat potansiyelini açığa çıkartmayı hedefliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title