Haberler

Israil Askerlerinin Öldürdüğü Filistinli Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı

İsrail askerlerinin, Gazze Şeridi’nin güneydoğusunda gösteri yapan Filistinlilere ateş açması sonucu ölen 15 yaşındaki Filistinli genç son yolculuğuna uğurlandı.

İsrail askerlerinin, Gazze Şeridi'nin güneydoğusunda gösteri yapan Filistinlilere ateş açması sonucu ölen 15 yaşındaki Filistinli genç son yolculuğuna uğurlandı.

İsrail askerlerinin, Gazze Şeridi'nin güneydoğusunda gösteri yapan Filistinlilere ateş açması sonucu 15 yaşında bir Filistinli genç hayatını kaybetmişti. Adı Mümin İbrahim Ebu Eyada olarak bildirilen Filistinli genç son yolculuğuna uğurlandı.Filistinli gencin babası gözyaşları içinde oğlunun cansız bedenine sarılarak veda etti.

İsrail askerlerinin, Gazze sokaklarındaki Filistinli protestoculara gerçek mermi ve gaz bombaları ile karşılık vermesi üzerine 1 kişi hayatını kaybetmiş, 6 kişi yaralanmıştı.

İsrail askeri sözcüsü, Filistinli gencin ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada, İsrail askerlerinin Gazze Şeridi'nin güneydoğu kesiminde Filistinliler tarafından taşlı saldırıya uğradığını, İsrail hükümetinin göstericilere karşı ateş açma yetkisi düzenlemesine uygun olarak ateş açtığı açıklamasında bulunmuştu.

Gazze'nin İsrail sınırında, Filistinli mültecilerin evlerine geri dönüşünü sağlamak için 30 Mart'ta başlayan Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü Çarşamba gecesi gece geç saatlerde yeniden başlamıştı. - GAZZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İsrail Gazze 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title