Haberler

İso Başkanı Küçük: Üçüncü Çeyrekte Büyüme Yüksek Olur

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, sanayi üretiminde artış eğiliminin on aydır kesintisiz devam etmesinin son derece olumlu olduğunu belirtti.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, sanayi üretiminde artış eğiliminin on aydır kesintisiz devam etmesinin son derece olumlu olduğunu belirterek, "Bu yılın üçüncü çeyreğinde de büyümenin oldukça yüksek geleceğinin habercisi" değerlendirmesinde bulundu.

Küçük, yaptığı yazılı açıklamada, 2010'un üçüncü çeyreğinde, eylül ayındaki artışla birlikte imalat sanayi üretiminin ortalama yüzde 10,3 oranında arttığını hatırlattı. Bu durumun, yılın üçüncü çeyreğinde de büyümenin oldukça yüksek geleceğinin habercisi olduğu öngörüsünde bulunan Küçük, "Sanayicimiz, büyümeye, istihdama katkısını var gücüyle sürdürmenin mücadelesi içindedir. Beklentimiz, sanayicimizin rekabet gücüne ve verdiği mücadeleye destek olmak üzere, seçimlere kadar olan sürede, mikro reformların devreye girebilmesidir" dedi. (ANKA)

(HMD/ÖZK)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title