Haberler

İstanbul'da Madde Bağımlısı Genç, İntihar Girişimini Şova Dönüştürdü

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 23 yaşındaki genç adam, kalabalığı görünce intihar girişimini şova dönüştürdü. Vatandaşlar ise o anları cep telefonlarına kaydetti.

İstanbul Fatih'te, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 23 yaşındaki E.B.'nin intihar girişimi şova dönüştü. Yüzünü siyaha boyayan E.B., ayaklarını korkuluk demirlerine geçirip baş aşağı sallandı, elbisesini çıkarıp tiner döktükten sonra ateşe verip yere fırlattı ve ardından ip cambazı gibi elektrik teline tırmandı. Meraklı vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntülerken, caddede uzun araç kuyrukları oluştu. 1 buçuk saat sonra ikna edilerek indirilen E.B. gözaltına alındı.

YÜZÜNÜ SİYAHA BOYADI

Olay, saat 20.00 sıralarında Aksaray Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Bir gencin, köprü korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Köprüye bitişik alt geçit çarşısının jeneratör egzozuna elini sokan genç yüzünü siyaha boyadı, ardından yürekleri ağza getiren hareketlerde bulundu.

10 DAKİKA BAŞ AŞAĞI VAZİYETTE DURDU

Genç, üst geçit korkuluk demirlerine ayaklarını geçirerek baş aşağı sallandı. Yaklaşık 10 dakika aşağı sarkmış vaziyette duran genç, daha sonra elbisesine tiner döküp yaktıktan sonra aşağı attı. Ardından bir ip cambazı gibi elektrik teline tırmanan genç, müzakereci polislerin 1 buçuk saatlik uğraşları sonrası ikna edilerek indirildi. İntihar girişimini meraklı vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Biriken kalabalık yüzünden trafik kilitlendi. Trafik ekipleri, trafik akışını güçlükle sağlayabildi. İtfaiye ekipleri, intihar girişimi sırasında hava yastığı şişirerek önlem aldı.

İndirildikten sonra gözaltına alınan ve uçucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 23 yaşındaki E.B. polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (19)

g:

piskolojik krizin etkileri

6
5
yanıtYanıtla
izzet:

helal sana bunu da siyasete bağladın ya. . . ne yaraymış arkadaş ya

yanıt7
yanıt6
ahmet:

millet bahcelerinde yuvarlanmayı yanlış anlamış

7
2
yanıtYanıtla
AAA:

Gri ceketli sakallı dayı, dua mı ediyor, yoksa torbacının numarasını almaya mı çalışıyor anlamadım. . Allah akıl fikir versin, bu gidişata birilerinin dur demesi gerekiyor!. .

4
0
yanıtYanıtla
46:

Sacma yorumlar yapanlar cocuk bagimli daha gencecik ulkeye bu ileti sokanlara devletin artik dur demesi lazim hergun bu ileten binlerce gencimiz gidiyo yetkililere sesleniyorum bu pisliklere dur deyin artik daha kac ailenin cani yanacak kac genc gidecek kac ocak sonecek

4
0
yanıtYanıtla
DOBRA:

muz falan vermişler mi sonra alışıyorlarmış gitmiyorlarmış :)

2
2
yanıtYanıtla
Hakkı Dayı:

Doların yan etkisi olsa gerek:))

2
1
yanıtYanıtla
SOV VARSA PARA VAR:

PARA KAZQANDIMI BARİ

3
0
yanıtYanıtla
GELECEĞİN BAŞKANI:

MADDDE BAĞIMLILARINI AKIL HASTALARINI TEDAVİ EDEMİYORSAK TEK ÇARE İMHA ETMEMİZ LAZIM DEVLET OLARAK. . . . . . . BEN İLERİDE BAŞKAN OLURSAM ŞUÇ ORANINI SIFIRA İNDİRECEM ŞUÇA GÖZ YUMAN DEVLET MEMURLARINI VE ŞUÇLULARI ŞİDDETLİ BİR ŞEKİLDE CEZALANDIRACAGIM

3
0
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

Adam şovunu yapmış

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title